User Tomaso Posted April 27 User Posted April 27 (edited) Duminica Tomii, cunoscută și sub numele de Duminica Sfântului Apostol Toma, este sărbătorită în prima duminică după Paște și marchează încheierea Săptămânii Luminate. Această zi are o profundă semnificație spirituală, fiind dedicată reafirmării credinței și comemorării momentului în care Apostolul Toma a recunoscut divinitatea lui Iisus Hristos. Semnificația Duminicii Tomii Duminica Tomii amintește de momentul în care Iisus Hristos s-a arătat apostolilor după Înviere, iar Toma, inițial sceptic, a fost invitat să atingă rănile Sale pentru a crede. Acest act simbolizează trecerea de la îndoială la credință profundă, iar cuvintele lui Toma, „Domnul meu și Dumnezeul meu!”, rămân un testament al recunoașterii divinității lui Hristos. Duminica Tomii. Ziua în care nu e bine să te cerți. Cafeneaua e deschisă. Deocamdată beau de unul singur. Am scris pe Softpedia. Iniţal am vrut să-mi deschid un blog. Să scriu ce-mi trece mie prin minte. Fără să mă torpileze nimeni. Apoi am realizat că formatul tip blog nu-mi place. Am avut şi aşa ceva dar după câteva posturi, articole, ce rahat sunt şi cum se numesc, mi-am dat seama că nu îmi place cum arată. Şi că până la urmă pot scrie ca pe blog folosind un format tip forum. Oricum ar fi, acest format este cel mai bun şi cel mai prietenos cu userul, cu omul care vrea doar să scrie şi atât. Fără a fi deranjat de reclame şi alte prostii care îi fac viaţa naşpa. Nu mă interesează banii, nici reclame, nici nimic. Este damblaua mea, plătesc din banii mei totul, hosting, licenţe, întreţinere. În fond, altul, mult mai nebun ca mine, a plătit 44 miliarde de parai pe o reţea de socializare doar pentru că l-au suspendat ăia. A cumpărat reţeaua şi i-a dat pe căcaţii ăia afară. Mişto. 44 miliarde cheltuite cu folos. Unii oameni nu pricep, nu au receptorul acordat pe frecvenţa cunoaşterii. Au impresia că banii sunt totul pe lume şi că dacă ai bani nu mai discuţi, nu mai socializezi, nu mai ai păreri, patimi, enervări, tristeţi, că banii te scot de pe traiectoria omenescului comun. Şi toţi aceştia nu pricep că banii sunt o chestie şi că sufletul este o altă chestie. Aşa şi eu. Nu am eu banii lui Musk, dar cât să îmi plătesc o plăcere a vieţii tot găsesc. Mă simt om liber şi îmi savurez condiţia de om liber. O să povestesc aici diverse. Este un loc de clevetit. Nimic mai mult. Gânduri în zero şi unu. Edited April 27 by Tomaso 1
User cristi1980 Posted April 27 User Posted April 27 invita-l pe prietenu tau TudorChirila de pe Temu
User Tomaso Posted April 28 Author User Posted April 28 Am câteva posturi scrise cu ani în urmă pe SP. Amintiri. O să le caut, sper să nu mi le fi șters vreun moderator zelos. O să mi le aduc aici. Nu sunt multe, doar câteva care contează și la care țin. Nimic despre politică.
User cristi1980 Posted May 6 User Posted May 6 hai,adu-le aici @Tomaso La 29.04.2025 la 2:20, Tomaso a spus: Am câteva posturi scrise cu ani în urmă pe SP. Amintiri. O să le caut, sper să nu mi le fi șters vreun moderator zelos. O să mi le aduc aici. Nu sunt multe, doar câteva care contează și la care țin. Nimic despre politică.
User Tomaso Posted Wednesday at 06:18 PM Author User Posted Wednesday at 06:18 PM O să le aduc. Dacă le mai găsesc. Am încercat zilele trecute şi m-am necăjit citind pe acolo, anii 2016/2017. Începutul sfârşitului. Mă afecteză. 1
Recommended Posts