Jump to content

Sondaj încredere moderatori Poiana lui Iocan.  

1 member has voted

1. 1. Care moderator vi se pare a fi cel mai echilibrat?

• Argonaut
      0
    • Naoto
      0
    • Iladi
      0
    • Radumiki
      0
    • Nu mă pot pronunţa
      1
  2. 2. Care moderator vi se pare a fi cel mai nociv în Poiana lui iocan?

• Argonaut
      0
    • Naoto
      1
    • Iladi
      0
    • Radumiki
      0
    • Nu răspund
      0
  3. 3. Dacă ar fi să vă doriţi scoterea de la moderare a unui moderator, pe cine aţi alege?

• Argonaut
      0
    • Naoto
      1
    • Iladi
      0
    • Radumiki
      0
    • Nu răspund
      0

Recommended Posts

• User
Posted (edited)

image.png.58028d8051d69608f8317597c351cbac.png

Pare benign,  nu?

Orice regulament depinde de cei care îl aplică.

În traducere liberă,  comentarea moderării este o formă de zeificarea deciziilor.

Prin acest micuţ add în regulament,  la sugestia lui Naoto, presupun,  a fost futută exprimarea liberă.   Dar nu aşa,  pe ici, pe colea,  a fost violată la modul crunt.

Este o formă de a spune  "noi,  moderatorii,  avem întodeauna dreptate,  cui nu-i convine să plece". 

Aşadar,  ei şi-au făcut o lege pentru ei.   Pentru că pot şi pentru că aşa a vrut muşchiul lor de moderator.

Înainte nu era aşa,  se putea comenta orice decizie,  userul avea un loc în care să conteste moderarea.   

Nu mai este nici asta.    Un user nu poate protesta,  nu poate spune nimic în apărarea lui.   

Dacă un moderator face o măgărie,  să zicem că jigneşte un user,  aşa cum face în mod zilnic Argonaut,  nu poţi spune nimic pentru că,  evident,  comentezi moderarea.

image.png.2026c3d840f4babcd2a5e21320c362c5.png

Nu contează că moderatorul jigneşte pe faţă, repetat,  ameninţă,  pune la punct,  şterge ce nu-i convine,  intervine brutal şi schimbă sensul postului unui user prin ştergerea unor pasaje,  dacă spui ceva,  un cuvânt,  este comentarea moderării şi pac sancţiune.   

Dacă te contrazici cu un moderator şi acesta se enervează şi spune ceva,  userul răspunde în acelaşi registru,  pac,  comentarea moderării.

Aşa regulament stupid nu există altul asemenea în tot online-ul românesc.  Este unic.

Şi asta pentru că nimeni nu a fost atât de obsedat de a nu-i comenta nimeni grăirile precum ArgoNaoto binom.

Nu,  am verificat,  normal,  chiar nu există.   

Naoto a spus că în parte mi s-ar datora.   Ok.   Mă bucur.   Probabil nu le convenea faptul că eu,  ştiind regulamentul,  le dădeam peste degete cu regulamentul LOR.

Şi LOR nu le convine asta.   Pentru că EI nu se consideră sub acest regulament,  ci mult deasupra,  în nouraşi.    Acolo unde vieţuiesc zeii.   Adică ei,  stăpânii Adevărului.

Pretind ca userii să scrie la rubrica Abuzuri dacă vor să reclame ceva.

Dacă Argonaut jigneşte,  nu poţi reclama pentru că "unde este abuzul".     De exemplu.

Şi, oricum,  nici măcar nu apare postul.    Trebuie aprobat.     Şi nu toate postările apar.   Sunt criterii nescrise şi fără de control.   Doar în acord cu bunul plac.  

Apoi,  după ce apare,  dacă apare,  vine un admin şi dă dreptate moderatorilor.   Indiferent de reclamaţie,  întotdeauna userul nu are dreptate. 

"Niciun abuz"  ca să-l citez pe un fost SM căzut în disgraţie.   Mare abuzator la viaţa lui.

Rostul acestui topic este să fie un loc pe net unde un user poate comenta moderarea pe pe Softpedia. 

Ştiu că nu are vreo finalitate,  dar va fi haios.      O formă de libertate.   

Şi va mai fi şi instructiv, la modul general,  pentru că mandea ştie cu ce se mănâncă moderarea.   Ştie,  vede şi cunoaşte.  Este cam ca la medic,  aici va exista un diagnostic alternativ.   

Poate comenta moderarea ştiind bine regulamentul.   Pentru că poate.  

Mesaj pentru Naoţică.  

Măi,  cât te-ai zbătut tu ca să îţi impui pumnul userilor softpedia,  câte sacrificii ai făcut,  câţi oameni ai călcat în picioare doar pentru a putea să fii stăpână acolo şi uite că tot nu ţi-a ieşit.

Naşpa.    Aici îţi poate comenta moderarea nu doar subsemnatul.  Îţi poate comenta moderarea oricine are chef să o facă.  Şi nici Argonaut nu te poate apăra,  nici pstdgt, nici nimeni.   Înţelegi?   Nobody!!

Putea fi altfel.   Atunci când te-am adus la moderare,  am făcut asta pentru că mi se părea a fi o decizie înţeleaptă,  credeam că eşti un om integru, cinstit şi vei fi un apărător al libertăţii de exprimare.

Credeam atunci că vei fi un apărător al dreptăţii.   Că o vei face în primul rând pentru că TU vrei asta,  că TU simţi aşa.

Nu?

Nu!

TOT ceea ce mi-ai povestit despre tine,  despre credinţele tale,  totul s-a dovedit o minciună.  

Te-ai vopsit în nişte culori pentru a-mi fi pe plac,  pentru a te aprecia.   Dar tu nu erai deloc aşa.  Erai opusul.

O să îţi spun pe îndelete.  Avem tot timpul de pe lume să clarificăm.   Toate la timpul lor.  

Edited by Tomaso
  • Replies 114
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

• User
Posted

Nu ştiu cine este,  dar bănuiesc că este pstdgt pe un cont separat.   Stilul este acelaşi. 

• User
Posted

fa si tu un topic daca ucraina va obtine finantare de la UE si UK ptr continuarea razboiului. Sau daca va capitula Ucraina si va fi impartita, gen cum fusese impartita Romania la pactul Ribentrop Molotov pe o hartie a lui Stalin 

• User
Posted

Îţi propun să îl faci tu,  exact aşa cum consideri.   De preferat  🙂  într-o arie potrivită subiectului.

• User
Posted

La ultima propoziţie era scris aşa.    "Să mă pârască la Tovarăşa" 

Ăsta este atacul la persoană.

Sancţiune în bătaie de joc, evident.  

• User
Posted (edited)

Sunt doar pretexte,  nu există motive reale de sancţiune.   Beţia puterii. 

Amândoi sunt la fel.   Au aceeşi patimă.  Li se pare că moderarea înseamnă pedeapsă.   Vor respect impus cu bâta.

Aidplm!!!!

Edited by Tomaso
  • User
Posted (edited)

ar trebui dati jos toti, incepand cu Dany_Darke, javra care nu aproba posturi nou venitilor, imi spusese Sylvercheetah53 , TudorChirila de pe Temu,ericmario si altii

Edited by cristi1980
  • User
Posted

Este o problemă de sistem.  Dacă administraţia decide o schimbare,  este suficient să le comunice şi apoi să verifice dacă sunt aplicate regulile.

• User
Posted
  • post_top.pngdaca raportezi iti iei warn de la amanta Naoto, a uitat el sa mentioneze
Posted Today, 12:13

Beware of the bird

• photo-819802.gif?_r=1429876110
  • Grup: Super Moderators

Citat

badmania98 Publicat: 01 martie 2025 - 19:37
E Off topic la greu. E topic pentru suținători sau pentru contestatari? Sunt multe postări cu insulte.  Inclusiv de la tine. E OK?  Posted image
Vă las, sunt sătul de așa ceva. Multă sănătate!

3. Sunt considerate off topic si următoarele:
b.  Comentariile pe topic privind moderarea sau adresarea directă catre useri sau moderatori in probleme ce au sau nu au legatura cu topicul;

7. Reguli de conduită:
e.   Raportați cu încredere orice nu vă convine sau dacă sesizați una din situațiile de mai sus. Este suficient sa dați click pe ,,Raportează'', eventual să justificați de ce trimiteți sesizarea in câteva cuvinte simple, de genul: limbaj, jigniri ... etc.   Nu e cazul sa faceți considerații asupra moderatorilor, nici măcar asupra userului care a greșit.
  • User
Posted

stii mai bine ca mine ca topicul e locked,nici macar initiatorul nu poate scrie acolo

la abuzuri nu toate topicele se aproba. Despre ce vorbim?

• User
Posted

Apreciez faptul că a răspuns.

Chiar mă interesa cum funcţionează osânda asta.

Habar nu am de ce are închisă mesageria.  

• User
Posted

sa fie sanatoasa, aproba posturi cand vrea ea la noii membri

mai vorbeam cu Sylver Cheetah 53, din 6 ianuarie se chinuie si abia are 5 posturi aprobate

l-a ars lunatrecuta cica e in goana dupa adunat posturi, 3 zile pauza, 3 pct

continut moderat 30zile ahahahah

• User
Posted (edited)

anul trecut tot asa avea alt user cu putine posturi, i-a  dat warn December  continut moderat 30 zile

prostul l-a injurat prin report, cica l-a banat albastruindigo ptr spam excesiv ban direct =)))

Edited by cristi1980
  • User
Posted (edited)

il stii pe jegul dorin_2k?

l-a provocat pe unu care o patise cu vanzarea masinii si l-a ars urangutanul December

iar dorin_2k care il jignise, facea flame a scapat

vezi ce inseamna sa ai pile la bolnavi mintali ?

https://forum.softpedia.com/topic/1247195-sunrise/#entry31401352

e cacatu ala de supermoderator care avea probleme cu cratima  sau apela la RealThing ca sa arda pe altii

SunRise-

Last Updated: Mar 04 2025 22:09, Started by December, 12 minutes ago 
  ·  
spacer.gifspacer.gif
No replies to this topic

Posted 12 minutes ago

Libera te tutemet ex inferis!

• photo-81972.gif?_r=1346738913
  • Grup: Super Moderators
Limbaj. 5 puncte si 5 zile.
Edited by cristi1980
  • User
Posted

Treaba asta cu provocarea este cu dus şi cu întors.

Dacă te provoacă cineva şi îi răspunzi jignitor (nu ştiu speţa,  dacă au fost insulte sau altceva) în acord cu regulamentul SP  eşti pasibil de sancţiune. 

Aici nu prea se poate face un comentariu serios atât timp cât nu există motivul detaliat.

Din punctul meu de vedere,  gândind ca un moderator,  trebuie să te abţii atunci când cineva te provoacă.

Mă rog,  poţi să îi răspunzi,  dar fără jigniri şi insulte.   

Repet,  mă refer la regulamentul lor.