User Tomaso Posted February 23 User Posted February 23 Preluată de pe internet. Aceasta este cupola reţelei Soroş în România. Oameni care ajung în cele mai înalte poziţii de conducere a ţării şi care conduc către îndeplinirea unor politici de interese străine românilor. Aceste persoane au beneficiat de bani şi suport. Inclusiv din USAID.
User cristi1980 Posted February 25 User Posted February 25 (edited) cel mai bine ramai pe x,discord,forum cum ti-a zis @Naoto si nu mai posta pe Softpedia. Stim ca esti cu Georgescu Si Tsunamii e Georgescu dar ala ca sa nu fie sanctionat a pozat in Nicusor Dan Edited February 25 by cristi1980
User Tomaso Posted February 25 Author User Posted February 25 Sper să am ocazia se a-l vota şi eu pe Georgescu. Spun asta pentru că nu am apucat. În 24 noiembrie nu m-am dus la vot. N-am votat la prezidenţiale pentru că am fost la sârbi, am mâncat o pleşcaviţ, am băut şi două beri având norocul să nu fiu şofer. Am plecat de la sârbi când se făcea seară şi acasă am ajuns destul de târziu, cred că era trecut de orele 19. Nu am avut niciun chef să plec pe jos până la secţie de votare, aşa că am rămas acasă, în pat, la televizor. Nici nu mă prea am simţit că ar fi vreo pierdere pentru ţară. Aşa că, dacă CG va candida, o să-l votez. Deocamdată nu l-am votat. Adevărul este că nici nu l-aş fi votat. Şi nici nu ştima mare lucru de el, erau zero şanse să îi dau votul.
User Tomaso Posted February 25 Author User Posted February 25 Acum 2 ore, cristi1980 a spus: cel mai bine ramai pe x,discord,forum cum ti-a zis @Naoto si nu mai posta pe Softpedia. Naoto este motivul pentru care acest forum a apărut. Ea mereu şi-a dorit să mă alunge de acolo. În 2018, prin primăvară, ea era moderator, eu nu mai eram, într-o zi mi-a spus aşa "cine pleacă de pe forum, eu sau tu?". Apoi, cu un fel de zâmbet rău pe faţă, a spus (citez din memorie): "ştii, a fi mobilat la mine are două sensuri ... şi în bine şi în rău". Îmi sugera că dacă nu plec, o să aibă ea grijă. Atunci nu am crezut că ar putea să facă asta, dar m-am înşelat. Avea ştiinţa şi voinţa. Eu eram acolo de mult timp, ea devenise moderator propusă de mine cu doar câteva luni înainte. Şi la nici o jumătate de an diferenţă, îmi spunea să plec de pe forum. Şi îi monta pe ceilalţi moderatori împotriva mea. Anul 2018. Ce an straniu.
User Tomaso Posted February 25 Author User Posted February 25 (edited) Chiar şi recent, într-un timp în care eu nu mai scriam, userul Tomaso era deja banat, tot din cauza ei, îmi spunea că ei nu i-ar veni bine ca să revin pe forum. Privind în urmă îmi dau seama că ea a fost la originea multor rahaturi contra mea. În faţă mi se prefăcea că-mi este prieten (până la moarte - am citat din spusele ei), prin spate uneltea. Ce miză măruntă. Să-mi bage pumnul în gură, să mă reducă la tăcere. O luptă inegală, ea având toate butoanele, cultivând relaţii la toate nivelurile, folosindu-se de oameni pentru ce? Pentru a băga pumnul în gură unuia care nu vrea altceva decât să îşi spună părerea pe un forum unde vieţuia de mulţi ani. Problema este că eu nu sunt un oarecare pentru ea. Ar fi fost fair play ca ea să se abţină în raport cu mine, pentru că aşa este moral şi just. Mai ales că eu am rămas mereu în zona regulamentului, nu am înjurat, nu am făcut chestii pentru care să fi fost nevoie musai de intervenţia ei. Nope. Nici pomeneală. Ea, mereu, întotdeauna, a vrut să mă reducă la o poziţie de inferioritate, să mă trateze ca pe un subaltern, ca pe un supus. Şi s-a folosit de butoane în mod incorect. Azi a vrut să mă murdărească. A făcut-o intenţionat, cu toate că ea ştia bine că nu este adevărat ceea ce afirmă. Dar a făcut-o. Aşa că acum mă simt eliberat şi pot să scriu liber. Până acum m-am temperat. Nici chiar atunci când mi-a dat sancţiuni pe degeaba, total abuziv, am tăcut. Am scris ceva ca răspuns şi mi-a şters, apoi a scris chestie cu du-te şi scrie altundeva. Deci, ea poate să mă murdărească, să mintă despre mine, fără să-mi lase dreptul de a mă apăra. Ok. Edited February 25 by Tomaso
User Tomaso Posted February 25 Author User Posted February 25 Naoto, dacă citeşti pe aici şi vrei să îţi spui punctul de vedere, ai toată libertatea să o faci. Fără butoane Nici tu, nici eu. Dacă mai poţi funcţiona şi în medii unde nu deţii controlul. Ai tot dreptul să te aperi şi să te faci auzită. Aici este libertate deplină.
User cristi1980 Posted February 26 User Posted February 26 vezi ca iti poate da comentarea moderarii pe Softpedia A scris ea ca nu te-a sanctionat niciodata
User cristi1980 Posted February 27 User Posted February 27 iti iei warn daca mai scrii, peste alea 6pct vezi ca ce zicea ea e considerat verbal warning 0pct la adresa ta
User Tomaso Posted February 27 Author User Posted February 27 Acum 22 ore, cristi1980 a spus: vezi ca iti poate da comentarea moderarii pe Softpedia A scris ea ca nu te-a sanctionat niciodata Cred că se refera la userul actual. Dar lui Tomaso i-a dat sancțiuni până am luat decizia să cer banarea.
User Tomaso Posted March 2 Author User Posted March 2 UE este împinsă de rețeaua Soros în război cu Rusia și.... cu SUA. Practic este o parodie a celui de-al doilea mondial: UE joacă rolul Reichului nazist: o structură condusă de fanatici ideologici, obsedați să pună capăt pârțurilor criminale ale vacilor și să afirme drepturile celor 88 de genderuri imaginare, să strângă de gât libertatea, că e mincinoasă și să anuleze democrația, căci lumea e prea proastă ca să aleagă.... Ah, dacă sunt dresați prin ong-uri sau de politrucii ce au acaparat universitățile, atunci se pot mima alegeri, dar doar cu candidații preselectați de sistem.... Evident, este o parodie tragică. Cu același destin, însă: UE își va rupe gâtul. Dar...trebuie să ne nenorocim și noi la pachet cu dezaxații ideologici de la Bruxelles? Și aici vine, după mine, subiectul important: Noi ne focalizăm nervii în România pe Ciolacu, Predoiu, Bolojan, Hunor, sinecuristul ăla obez de la minorități.... Și bine facem. Dar problema reală a României nu sunt atât aceste caricaturi ci rețeaua Soros (folosesc termenul căci e cel mai comod- desigur, încrengăturile sunt mai mari, dar... cred că dacă spunem rețeaua Soros spunem totul). România este, probabil, cea mai infestată țară din estul Europei de acest cancer. Din decembrie 1989, pe 22 decembrie, Soros se întâlnea cu Sandra Pralong în diaspora și stabileau începutul rețelei. În ianuarie magnatul era la București și binecuvânta înființarea GDS. Pentru cei mai tineri, care nu cunosc detaliile, GDS este proprietara locului unde e Green Hours acum, clubul care aplică cancel culture celor de la Firma (că se solidarizează cu Georgescu). Printre cele mai perverse forme de control a fost inventarea unei rețele de ong-uri, conduse de aceiași, care și-au asumat abuziv titlul de societate civilă. O adevărată mafie, plătită cu sume uriașe și primind sponsorizări grele. Mafia asta, am aflat luna trecută, primea 100 de milioane de dolari doar prin USAID. Dar Comisia Europeană sparge încă zeci de milioane de euro pe ong-urile de aici, corporațiile le oferă sponsorizări preferențiale și....s-au conectat și la robinetele bugetare. Oamenii de acolo au ajuns peste tot, au ocupat poziții înalte, funcții, control, inclusiv servicii secrete (Eduard Helvig, a fost, înainte de a fi director SRI, șeful Soros România, dar....nimeni nu s-a întrebat vreo clipă de incompatibilități). Partidele? USR, Reper, sunt controlate direct de ei. Dar nici PSD, PNL, UDMR nu au fost ignorate ;). La PSD avem pe doamna Victoria Stoiciu, care de ceva vreme joacă, din poziția de senator și vicepreședinte al PSD, rolul victimei inocente a ....fasciștilor, desigur ;)). nsă, ce e mai grav, au infestat ca un cancer mass-media. Pe de o parte au preluat controlul asupra presei mainstream. Dar au infestat și zona așa numitei prese independente, unde și-au plantat repejor propriile ipocrizii. G4Media, Recorder, Funky Citizen, În Linie Dreaptă, Turnul Sfatului, dar și borfășeli mai pro populo, cum e mizeria aia de Comisarul, sunt parte a acestei mafii oengistice pe care o numim din comoditate fără să pierdem din exactitate prea mult: rețeaua Soros. Artiștii? Vedeți singuri ce campanii de ură sunt imediat regizate pentru artiștii care îndrăznesc să iasă din uniformitate ideologică. Și....vedeți că un Tudor Chirilă este de aproape 10 ani mai cunoscut pentru activismul său ideologic decât pentru talentele sale artistice. Nici intelectualii publici nu au fost excluși din poveste. Doar cu ei a început: GDS-ul este creația lui Soros. ---------------------------------------- Post preluat de pe X
User cristi1980 Posted March 2 User Posted March 2 ESTE MINCIUNA lui Georgescu. Nu exista in Ro, reteaua Soros. Sau ai baut apa dupa Tsunamii georgistul deghizat in Nicusor?
User Tomaso Posted March 2 Author User Posted March 2 Cum să nu fie? Sunt ca ploşniţele, pe unde ridici patul dai de soroşişti
User Tomaso Posted March 2 Author User Posted March 2 Eu îi ştiu din anii 90. Chiar îi invidiam. Mi se părea super tare să primeşti bani pentru o bursă de studii în SUA. Foarte târziu m-am prins că ceva pute. Primul semn a fost cu Mircea Toma care a primit bani pe un ONG să apere drepturile ţiganilor. Părea om ok
User cristi1980 Posted March 2 User Posted March 2 nu e om ok Nicusor Dan , a fost implicat in mafia terenurilor de la Pod Ciurel Lujerului sa nu se construiasca drumul spre chiajna-autostrada pitesti. De pe timpul lui Sorin Oprescu, Basescu,Lis,Firea. Ma mir ca sarlatanul a reusit sa pacaleasca lumea cand a candidat cu Firea
User Tomaso Posted March 2 Author User Posted March 2 Eu când aud pe cineva că vrea să voteze cu Nicuşor am reacţii printre care este şi cea de milă. Cum plm să votezi DE BUNĂ VOIE cu unul ca Nicuşor? 1
User cristi1980 Posted March 2 User Posted March 2 vezi prefacutul georgist Tsunamii si securistul andreic (mi-a zis lost_in_a_dream, ca andreic e fost lucrator la securitate pana in 1989)
User cristi1980 Posted March 2 User Posted March 2 andreic jigneste lumea care scrie ceva contra nicusor, care pune linkuri dovezi.Ca si Tsunamii
User Tomaso Posted March 2 Author User Posted March 2 Andreic este relativ decent. Ideologizat neo marxist la greu, woke & shit, dar suportabil.
User cristi1980 Posted March 2 User Posted March 2 Acum 1 minut, Tomaso a spus: P.S. Tsunami nu vine. Corect? a zis ca nu vrea, ca esti Georgescu in carne si oase
User Tomaso Posted March 2 Author User Posted March 2 Este dresat. Nu poate supravieţui în libertate. Asemenea unui iepuraş obişnuit să stea în ţarc, la zoo. Moare instant în libertate. Poţi să îi spui.
User cristi1980 Posted March 2 User Posted March 2 nu ii zic de ce a venit inapoi in ro? eu nu as fi venit sau nu a fost plecat si minte
User Tomaso Posted March 8 Author User Posted March 8 "Am centralizat toate temele pe care “pro europenii” le neagă. E dramatic. Imposibil să îi trezești din somnul în care i-a băgat manipularea sistematică. Ar trebui să facă echivalentul a 4 ani de facultate. Cu mintea și sufletul deschise. Nu avem decât să explicăm nehotărâților sau celor care nu sunt activi la vot. Să-i scoatem din adormire ca să-și apere familia, viitorul, calitatea vieții. Adică România și Europa. Uite ce zic “pro europenii” că sunt minciuni " https://x.com/dasitudeobere/status/1898398423297982897
User cristi1980 Posted March 8 User Posted March 8 omule ia si tu si mai posteaza la Poiana sau ti-a dat pm Naoto sau warn 0pct sa te linistesti?
Recommended Posts