Jump to content

Anularea alegerilor pentru presedinte - 2024/2025

Recommended Posts

• User
Posted

image.png.0f1c9e4a7ce95e974eb34888db1b8af7.png

Au anulat alegerile pe niste motive aiurea.

Comisia de la Venetia le spune clar ca alegerile nu se pot anula pe baza unor probe secrete.

Si mai spune ca daca un candidat are o campanile online de succes,  nu este motiv de anulare. 

• User
Posted (edited)

Postul de mai jos este o preluare de pe X.

Aparţine userului: 

image.png.b95c50c7a93d0522749657cf575f02d7.png

https://x.com/Piticigratis

2017-2018

Sute de mii de oameni ies să protesteze abuzurile făcute de Dragnea. Nopatea ca hoții, etc. 

Sute de mii de oameni cu probleme legitime, sătui să fie călcați în picioare de stat. 

Pe la televiziuni de partid și cercuri mici de sinecuriști și gunoaie umane gen Mircea Badea începe renumărarea protestanților.

„Hai că n-au fost sute de mii, au fost zeci de mii. Se exagerează!” „Oamenii ăștia sunt o glumă pentru că sunt cu 20% mai puțini decât zic că sunt!” „Haha mai bine se cacă toți și îi numără, ca să afle câți sunt cu adevărtat, haha ca polițiștii din bancul ăla!!!!” ”HAHA UITE TEFELIȘTII CUM SMIORCĂIE LOL” 

O atitudine absolut infectă. O bătaie de joc gratuită asupra unor oameni cu frici și probleme legitime. A fost umilitor. 

După ce că își băteau de joc autoritățile de noi, mai era și o masă de proști pe internet care ne bagateliza protestul. Problemele legitime. Dorința de mai bine. 

2025 - Martie

Suveraniștii, niște oameni poate mai puțin educați, mai puțin conformiști dar cu siguranță cu o doză sănătoasă de neîncredere în aparatul statal ies să protesteze. 

Și ce face tineretul frumos și liber care își lua lacrimogene de la jandarmi în 2018? 

Stau pe net, crapă semințe și fac mișto de ei. 

Stau și fac numărători paralele. 

„haha uite suveraniștii, sunt mai puțini decât sperau!!!” 

Absolut odios să ai aceeași atitudine de căcat pe care o aveau alții legat de tabăra ta acum câțiva ani. 

Oamenii ăia au niște îngrijorări legitime. 

Li s-a anulat votul, nu li s-a justificat. 

Nu sunt pacienți, nu sunt deliranți (ok, poate 5-10% dintre ei dar restul sunt cetățeni de aceeași inteligență și cu aceleași drepturi ca și bula tineretului frumos și liber). 

Sunt niște oameni pe care statul s-a pișat și care protestează. 

Iar niște oameni pe care statul s-a pișat în 2018 când protestau, acum râd de ei. 

Grețoasă atitudine. Și e absolut ireal că am ajuns eu să zic chestia asta. 

Dar poate ar trebui să tratați alți oameni la fel cum vreți să vă trateze ei pe voi. 

Protestul lor e legitim. 

Problemele lor sunt legitime. Cu toții urâm aparatul de stat și partidul unic securist PSDNL. 

Vedem soluții PROFUND diferite, adevărat, dar PROBLEMA noastră e exact aceeași: aparatul de stat securiștii PSDNL 

Dragi gospodari urbani globaliști. 

Nu vă mai pișați pe suveraniști. Aveți mai multe în comun cu ei decât vreți să credeți. Nu ei sunt dușmanul. 

Sigur, problemele sunt grave, dar poate soluția e să încercăm să nu fim oameni de căcat?

---------------------------------------------

Notă:

Nu am schimbat o literă în post,  este doar un copy/paste.

Edited by Tomaso
  • User
Posted
Acum 14 minute, Tomaso a spus:

Mi se par mult mai ok faţă de cei din PSD  PNL  USR

nu e

instaureaza teroarea si saracia in ro, iti ia curentul, iar nu vei gasi mancare in magazine

se va pune cartela pe familie

• User
Posted

ba este

am trait pe vremea comunismului inainte de 89

nu vrei sa stii cand aducea marfa neanuntat si se formau cozi instant,de pe strada ,luau oamenii in trecere

• User
Posted

Mai e puțin și se fac două luni de la preluarea mandatului de către Trump.

În continuare, absolut niciun canal de comunicare n-a fost deschis de către diplomația română cu administrația Trump. Deși avem un parteneriat strategic special. Două baze americane și cinci baze NATO pe teritoriul României. Și e o liniște apăsătoare.

Ambasadorul român la Washington era foarte apreciat pentru relațiile personale deținute cu administrația Biden.

Administrația de la București, spre ghinionul ei, a pus toate ouăle într-un singur coș. A susținut-o total, deschis și a mizat pe victoria Kamalei.

Fatal. 

Trei membri ai administrației Trump, plus Elon Musk, au transmis mesaje prin care condamnă încălcarea democrației în România. Administrația Trump cunoaște absolut tot, inclusiv persoanele de la București și de la Bruxelles implicate în anularea alegerilor. Cum? Păi serviciile de informații americane de aici sunt inter-operaționalizate cu cele românești. În baza parteneriatului. Când USA au atâta logistică și tehnologie înaltă aici...

Președinția și guvernul n-au avut nicio reacție la criticile venite de la J.D. Vance, Rubio și Gabbard. Știindu-se cu musca pe căciulă eu cred că nici nu se mai încearcă deschiderea vreunui canal de comunicare până nu definitivează cazul Georgescu: interdicția de a candida. Ce-o fi o fi, dup-aia! Se gândesc că o să le treacă americanilor, n-o să țină supărarea la nesfârșit.

Unii așteaptă să vină un mesaj direct de la Trump. Părerea mea este că nu va veni. Au spus ce-au avut de spus. Cine are urechi de auzit să audă. Teama mea cea mai mare însă este că dacă Georgescu nu va candida, fiind blocat, atunci urechile celor de la București vor auzi sentința implacabilă: „USA nu pot menține parteneriate strategice cu regimuri care nu respectă valorile noastre. USA vor reevalua parteneriatul cu România.” Adică, va fi denunțat.

Iar dacă înțelegerea dintre Trump și Putin prevede și retragerea unor baze NATO și americane din apropierea frontierelor Rusiei, cum spun unii, în vederea reducerii gradului de amenințare la securitatea ei - lucru invocat de Rusia încă de la primul val de extindere NATO - atunci cele din România - din nou mă tem - vor fi primele care vor fi retrase. Ferească Dumnezeu!

Și o să vezi atunci anti-americanism la pro-europenii noștri, nu ca acum, că ne-a trădat America.

În timp ce noi am fost loiali, democrați, dedicați „ordinii bazate pe reguli”, cum spune camarila soroșistă de la Bruxelles, pentru urechile proștilor. 

Deie Domnul să nu se întâmple nimic din ce-am scris eu aici! Dar tăcerea asurzitoare în relația dintre cei doi parteneri îmi dă fiori.

(Angelo Davidescu, pe FB)

• User
Posted

Problema nu era că, până mai ieri, i-o sugeau lui Biden necondiționat și astăzi atacă SUA fără menajamente.
Doar mușcă mâna care i-a hrănit. Nimic nou.

Loialitatea lor s-a evaporat în secunda în care s-au terminat banii.

Ceea ce dovedește că ce făceau ei era prostituție, nu dragoste.

Nu puteau critica igiena mădularului care plătise felația, dar acum, pe gratis, a început să le pută. Problema fundamentală era că o sug pe bani ca principiu. Nu contează cui. De fapt, suptul era singurul lor principiu.

Apoi, o altă mare problemă era că, pe durata actului, doreau ca toți ceilalți să o sugă și ei necondiționat, ca să se simtă prostituatele mai justificate moral.

Văd că au ajuns pe liste cei care făceau listele cu antivaxxeri, cu misogini, cu putiniști, cu extremiști de dreapta, cu oricine nu rezona la regimul lor fascistoid.

Liste cu soroșiști, cu trompete plătite din banii serviciilor etcetera. Listele sunt stupide ca și concept, iar prostia umană e ciclică. Rimează mereu. Într-un stat de drept ai voie să fii orice, inclusiv cea mai proastă târfă ideologică. Oamenii au drepturi fundamentale care le garantează inclusiv libertatea inatacabilă de a fi proști. Recunosc că mă scârbește jelania asta teatrală din rândul victimelor de profesie, dar nu mă încântă că au ajuns pe vreo listă a imbecilității și corupției morale.

Ăștia din cele mai recente liste erau cei care au urlat cinci ani la noi că toate celelalte categorii trebuie să fie arestate de miliția ideologică și bătute cu pulanul.

Să vină Jandarmeria! Să vină SRI să-i ia pe toți

Urlau toată ziua că nemulțumiții sunt ticloși sau nebuni care trebuie excluși din societate.

Trebuiau blocați în case fără acces la servicii medicale, să li se taie asigurările, să li se ia dreptul la muncă și liberă circulație, să li se anuleze spectacolele, să fie dați afară... Orice contraargument la dileala instituțională era întâmpinat cu: ”Dacă nu vă convine, plecați în Rusia!”.

N-am înțeles niciodată de ce nu le place Putin pentru că aplaudau și susțineau în România măsuri profund putiniste: segregare pe criterii de obediență față de regim, măsuri punitive pentru nemulțumiți, reprimare și intimidare instituțională, șantaj, terorism economic, anularea și/sau măsluirea alegerilor, consolidarea clasei politice, ermetizarea elitei conducătoare în fața oricărei constituții și un stat polițienesc securistic. E Rusia, tată. Ce vor ei în România e Rusia cap-coadă. Diferă doar temperatura și prețul la motorină.

Măcar Rusia e mai elegantă și îi lasă să voteze înainte să iasă Putin cu 137% din voturile ”liber exprimate”. Ai noștri nici să se prefacă corect nu mai sunt în stare.

Autorii listelor de data trecută doreau ca toți ceilalți să fie reprimați de către regimul lor Disney, perfect sanitar, biomolecular, neprihănit ideologic, dictatorial benevolent, uniformizat, profund rasist și segregat social, supremațist și militarizat. Regimul lor nu s-a consolidat foarte bine niciodată și nici nu prea poate pentru că este profund psihopatic și antiuman.

Orice ființă cu spirit va dori instinctiv să i se opună.

Lumea lor perfectă, omogenă intelectual și cultural, amorală, resetată, segregată economic și social nu poate rezista. Dar ei nu văd dincolo de ea. Nu se pot desprinde de apucăturile astea de curve fasciste care țin să pedepsească pe toată lumea, între două felații. Cum mai zice unul că oamenii au drepturi fundamentale și sunt egali în fața legii, cum sar toate focile din zloată să-l muște. Nu-i nimic mai fascist și extremist decât asta. 

Măcar dacă era din convingere, nu pentru profit.

Aș fi putut înțelege și ierta, chiar dacă nu aș fi putut respecta un comisar politic autentic.

Nu pot ierta o târfă care acum ține să facă precizări:

Dom'le, eu am supt-o lu' ăla bun și am supt-o puțin, am băgat doar vârful. Nu i-o sug ăstuia ticălos!

Ce aveți cu mine? Am luat și eu niște bani acolo... Puțini, nu ca alții! -

Nu, dragul meu!

Problema e că o sugi în general, că asta ți-e meseria. Nu contează cui și pe ce sumă.

Adresa la care o sugeai sau felul în care o băgai în gură nu mă poate răzgândi să te iau în serios.

Problema mea este că vinzi în piața mare conceptul că trebuie să o sugi, că altfel nu se poate. Nu poți concepe cum ar putea fi viața fără să o sugi.

Viața fără o burtă pe frunte te sperie și voiai ca toți ceilalți, care au ales alt stil de viață, să fie pedepsiți pentru asta.

Problema mea este că cinci ani ai urlat cu spume că vrei sânge de la toți ăia care n-au fost târfe.

(Dan Pavel, pe FB)

• User
Posted

georgescule,nu avem ce discuta cu trolul putinist trump

ar trebui inghetat totul cu ei,pana vor fi dati jos

sa ne concentram spre europa cel mai bine

avem arme platite in avans de klaus iohannis, avioane F35

crezi ca nu ni le mai da?

mai aveam elicoptere, sisteme patriot comandate

• User
Posted

Nu ştiu cât mai contează sondajele dat fiind prigoana faţă de susţinătorii lui Georgescu.

Este posibil ca CG să aibă aproape de 50% dacă luăm în calcul spirala tăcerii care ar funcţionar similar cu cea la alegerile din SUA.

• User
Posted

Nu ştiu. 

Chiar nu ştiu.

Puterea actuală este caracterizată foarte bine de Orban.

Imagine

Muierea aia tutix face şi desface iar fătălăii din România sunt slugile ei.