User Tomaso Posted January 19 User Posted January 19 (edited) https://x.com/tomaso_sp/status/1880939655933079652 Iată cum funcţionează cenzura propagandei securiste pe "cel mai mare forum românesc". Pe topicul unde se discută despre Călin Georgescu, acolo unde toţi discută cam despre orice, unde sunt propagate minciuni de toată jena, un om cu IQ de inginer întreabă câţi ani are mama lui Georgescu. Subiect clar ontopic, întrucât mai înainte de asta era plin de referiri la povestea lui Bichir cu legionarismul mamei lui Călin Georgescu. Userul începe să socotească şi rezultă că dacă mama lui CG ar fi avut 20 de ani în 1940, atunci când se pretinde că ar fi făcut parte din nu ştiu ce cuib legionar, rezultă că asta a fost că doamna ar fi fost născută în 1920. Adică acum 105 ani. Şi că momentul 1940 este localizat în timp acum 85 de ani. Chestii, socoteli. Ce face propaganda Softpedia prin intermediul doamnei Naoto? https://forum.softpedia.com/topic/1244525-calin-georgescu-cine-e/page__st__4734#entry31300977… Şterge TOT. Şterge şi postul cu socoteli, şterge şi replicile, şterge orice referire la subiect. Şi începe să ameninţe, scrie cu roşu cum că acolo se discută doar despre candidatul CG. Însă pe topic abundă offtopicul şi poveştile. Se postează propagandă contra lui Georgescu din greu. Se discută despre mama lui Georgescu. Însă acelea rezistă şi chiar doamna "moderator" le propagă şi roteşte cu un zel greu de înţeles pentru o pensionară fără griji existenţiale. Această atitudine arată CLAR cum funcţionează propaganda securistă. Aruncă pe piaţa nişte poveşti, apoi împrăştie minciuna cu ajutorul oficinelor securiste din presă şi din online. În cazul de care povestesc, este vorba despre Sofpedia Forum - Poiana lui Iocan. Pe NAOTO o cunosc bine. Ştiu cine este. Nu cred că există nimeni pe acolo care să o ştie mai bine ca mine. Acum văd cum a preluat flamura cenzurii pe Softpedia şi o face într-un mod abuziv şi pe faţă. Sfidător. Încurajează postarea de minciuni, de propagandă cu bias anti Georgescu, reprimând orice replică. Insultă şi politicianul, susţinătorii acestuia, jurnaliştii care îl susţin şi o face la modul dezaxat, încercând să pară că este omul dreptăţii. Numai că Naoto este mâna cu care se împarte nedreptatea, minciuna şi propaganda. Pe Softpedia, pe aria "ei" nimeni nu postează decât ce vrea păsărica ei. Alo, Softnews Net, cum rămâne cu regulamentele, cu cinstea, cu onestitatea? Afirmaţi că la voi nu este democraţie. Aşa este. Dar, totuşi, chiar nu vă este ruşine să toleraţi asemenea porcării? Pretindeţi că forumul este unul de discuţii. Corect? Care discuţii? Nu există posibilitatea de a discuta onest pe forumul vostru. Exemplul de mai sus este doar unul din alte mii. Pe această "moderatoare" eu am adus-o acolo. Mi se părea la acea vreme, în 2017, o tipă ok. Am crezut că va fi un bun moderator. A fost o eroare. După 8 ani de zile a ajuns să se ocupe doar cu cenzura. Altceva nu face pe forum. Ea nu vine pe un forum ca să socializeze, ea vine pentru a cenzura. Este ca un hobby pentru ea. Dacă nu are pe cine, trolează şi provoacă. Îi face o deosebită plăcere să sancţioneze. Se vede din modul cum exultă, cum se laudă userilor că a sancţionat vreun forumist. Îşi face un titlul de glorie. Iată mostră de moderare părtinitoare. Dacă vouă vă place atitudinea, puneţi în regulamentul de care tot faceţi caz ce nu trebuie să se scrie. De unde să ştie userul că nu-i voie să scrii nimic din ceea ce nu-i convine unui moderator? 1:25 p.m. · 19 ian. 2025 Edited January 19 by Tomaso
User Tomaso Posted January 22 Author User Posted January 22 Comentarea moderării din Poiana lui Iocan. Pentru cine nu cunoaşte, este aria de discuţii politice a Forumului Softpedia. Numai că acolo nu se poate discuta politică. Poiana lui Iocan este aria unde discută votanţii usere şi câţiva toleraţi de pe la penele. În rest, dacă nu eşti userist, nu poţi exprima nici idei, nici opinii. Imediat eşti hărţuit de către moderatori. Argonaut, în special. O discuţie normală, între useri, despre politică. Unul spune că nu votează cu cutare, că el crede că va vota cu partidul X. Ceilalţi întreabă: Dar de ce, ce te face să votezi aşa. Userull argumentează, spune de ce are intenţia să voteze cu partidul cutare. Problemă!! Partidul cutare nu este pe placul moderării. Şi atunci, marele zmău, dulăul ariei, îi bagă pumnul în gură şi îi spune că nu interesează pe nimeni motivul pentru care votezi. Că este considerat propagandă. Bro, Argonaut, băi zmăul zmăilor de Călăraşi, spaimă a internetului, eşti indecent de prost. Iată de ce. Pe puncte. 1. Propagandă nu este atunci când cineva îţi spun de ce vrea el să voteze. Propagandă este doar atunci când un user ar începe să scrie "votaţi cu cutare, că-i mândru şi patriot". Înţelegi? A îndemna, asta este propagandă. Şi cum acolo se discută politică, nu despre robineţi, este logic, firesc, normal, ca fiecare să spună ce vrea el, cu cine votează, de ce, alea, alea. 2. Toată lumea spune cu cine votează, inclusiv Argonaut. Bineînţeles că lui nu-şi poate da suspend, că doar e aria LUI, face ce vrea pula lui. 3. Încercă să dea o notă impersonală sancţiunii. Spune "se consideră". Hai, pe bune? În loc să spun că el consideră, încearcă să o dea doct, să pară că legea e scoborâtă de la zeii din Olimp şi el, supusul orb al legii, ce drac să facă? Aplică. Ce beşini! 4. Vrea să dea impresia de putere. Numai că puterea nu se exercită aşa, bro! Argonaut masonul de Călăraşi împreună cu colega lui, Doamna Naoto Brânzovenescu, sunt doar nişte dezechilibraţi cu care nu se poate discuta civilizat. Fără onoare, fără cinste, fără demnitate. S-au găsit. Ăştia doi au distrus orice şansă de a se mai discuta politică pe aria aceea. Iar acum mai "moderează" câţiva oameni, vreo 30-40 care postează constant şi poate încă vreo 100-120 de useri care mai votează prin chestionare. Dacă chiar votează în mod real.
User cristi1980 Posted January 26 User Posted January 26 a tot luat ban useru antic de la argonaut,Naoto fiindca il promova pe Georgescu radumiki e de forma,doarme pe el ca si Barbosso
User Tomaso Posted January 26 Author User Posted January 26 Nu îl promova pe CG, era supărat pentru că nu au fost respectate alegerile. Dar moderatorii nu fac disticții din astea, ei au ordin pe unitate să închidă gura oricui nu cântă ce vor securiștii.
User cristi1980 Posted January 27 User Posted January 27 am vorbit eu cu Cezar Tsunamii in privat, mi-a zis el ca este georgist. Tine cu CG si Simion. Aveam dreptate. A zis ca e de fatada sa nu il baneze aia pe Poiana, el nu e fan sahistul progresist ND
User Tomaso Posted February 15 Author User Posted February 15 (edited) Dragă Argo, Mă simt împlinit ştiind că citeşti aici. În afară de dorinţa exercitării libertăţii de opinie, o parte din apariţia acestu forum, blog, ce-o fi ţi se datorează şi ţie. Dacă doreşti să îţi aperi ideile, aici, într-un mediu liber, please, oricând eşti liber să scrii şi să combaţi. Să luăm în ordine. "sa clampane singur pe maretul lui forum" Iniţial am vrut să-mi fac blog, dar am reconsiderat şi am optat pentru un format tip forum. Contează? Acest forum nu o fi mare, dar ca format software este mai bun decât Softpedia. Mai modern, mai simplu, mai pentru zilele noastre. De exemplu, poţi lua cu copy/paste o imagine şi să o postezi cu un simplu click în post. Pe Softpedia nu se poate face aşa ceva pentru că formatul este vechi, are peste 20 de ani. Îţi spun asta doar ca flavour. În altăr ordine de idei, forumul, aşa cum cred că observi, funcţionează, este un format cu licenţă, plătit. De ce îţi spun astea? Pentru că mereu ne-aţi tracasat cu îndemnul "du-te şi fă-ţi forum dacă nu îţi convine". Ei, uite că eu am făcut forum. K? Aveai impresia că nu se poate face? Dragule, un forum este o platformă software. Oricine are voinţa de a plăti funcţionarea unui forum şi ştiinţa de a-l seta o poate face. Exemplul este aici. Ceea ce tu şi alţii legaţi de butoanele moderării nu pricepeţi este că un forum nu înseamnă platforma software. Un forum înseamnă conţinutul pe care cei care scriu îl gernerează. Dacă un forum nu are useri care să scrie, rămâne doar o platformă software şi cam atât. Softpedia a avut mulţi membri pentru că a prins începuturile socializării. Şi a mers bine mulţi ani. Involuţia a venit din două părţi. 1. Apariţia marilor de socializare a fost mai ofertantă. 2. Excesul de moderare şi regulile prosteşti au gonit majoritatea userilor care scriau. La primul punct nu ai/aveţi vreo contribuţie, este fatalitatea schimbării. Dar la punctul doi sunteţi direct responsabili pentru depopulare. Aţi gonit majoritatea userilor şi acum funcţionaţi mai mult ca un club închis. Ce plăcere o mai fi şi asta nu pot să vă înţeleg. "unde manaca cacat cu polonicul despre Softpedia si cei ce-o populeaza" "mai apare pe aici ca sa nu se imprastie complet duhoarea ce-o lasa in urma." În mod normal, citatele din postul tău sunt neregulamentare. Limbajul. Şi mai este şi atac la persoană. O faci pentru că poţi şi pentru că te consideri deasupra legii. Adică tu nu respecţi regulamentul, ţie nu ţi se aplică. Dacă susţii că "manaca cacat cu polonicul" (CITAT) cred că poţi exemplifica, să arăţi unde anume se întâmplă fenomenul acesta. În opinia mea, cred că ai încercat o figură de stil şi că nu vei putea cita, dar poate mă înşel eu. Edited February 15 by Tomaso
User Tomaso Posted February 15 Author User Posted February 15 (edited) Dragă Domnule Jim, Îţi mulţumesc pentru aprecierile sincere la adresa inteligenţei mele. Apreciez. Vreau să îţi spun că dacă ieşi din bula Softpedia, vei vedea că ceea ce scriu este ceva comun în discuţii. Peste tot se discută despre aceste subiecte. Dacă dumneata nu ştii, asta nu înseamnă că nu există. Edited February 15 by Tomaso
User Tomaso Posted February 16 Author User Posted February 16 Iată un exemplu cum funcţionează cenzura. Un user discută cu un coleg. Iar moderatorul consideră că este trolling. Ideile enunţate în postul sancţionat i se par a fi trolling. Nu. De fapt este cenzură. Vor să vorbească numai Ei. Să înjure, să dea cu noroi în alţi oameni fără a primi nicio replică. Vor să domine discuţia prin băgarea pumnului în gură.
User Tomaso Posted February 16 Author User Posted February 16 Iar TU, Iudă, spui despre ură. Îţi pui măciucarii să-mi dea în cap şi tot tu te miorlăi. Este un act de laşitate ceea ce faci. Eşti un om josnic.
User Tomaso Posted February 23 Author User Posted February 23 Niciun punct dat pentru vreun motiv real.
User cristi1980 Posted February 24 User Posted February 24 exact ca Naoto. Aia cate puncte ti-a dat? Sau radumiki
User cristi1980 Posted February 25 User Posted February 25 Tomaso=antic intra aicea https://forum.softpedia.com/topic/1246962-lista-neagra-expresie-a-libertaii-de-exprimare/page__st__90
User Tomaso Posted February 25 Author User Posted February 25 La 24.02.2025 la 18:57, cristi1980 a spus: exact ca Naoto. Aia cate puncte ti-a dat? Sau radumiki Cred că vreo 5, în total, de când suntem peSoftpedia.
User cristi1980 Posted February 26 User Posted February 26 ai zis ca nu mai scrii, se leaga Tsunamii georgistul de tine lasa-te de softpedia
User Tomaso Posted February 28 Author User Posted February 28 (edited) Naoto, este un act de lașitate ceea ce ai făcut azi. Știi la ce mă refer. Mai ții minte ieșirea aceea pe ton ridicat, când eram la hotel în Magdeburg? Dacă aș fi crezut vreodată că te vei coborî atât de jos încât acum, după ce te-ai văzut cu sacii în căruță să nu mă lași să trăiesc, folosindu-te de măciucari pe care îi pui pe mine, atunci aș fi plecat. Ar fi fost mai bine pt. sufletul meu. Am fost ispitit, să știi, dar simțul datoriei m-a făcut să nu te las acolo. M-ai folosit. Ești un om rău. Te folosești de oameni. Cu ce te încurcă faptul că scriu acolo? Ce drac ai cu viața mea? Ce căcat de satisfacție ai dacă îi pui pe ăia să-mi dea sancțiuni? Pe bune? Așa arată mulțumirea pentru TOT? Așa? Edited February 28 by Tomaso
User Tomaso Posted February 28 Author User Posted February 28 Chiar nu suporți ideea că tu ai niște idei iar eu am altele? Ce fel de om ești? Te-ai pus pe capul meu ca iarna grea și vrei tu musai să mă domini. Ok, mă vei bana cu mâna lui Argonaut sau a altuia. Te va face fericită? Tu ești cea care a greșit, a trădat, care a fost un om nemernic și ingrat. Nu am văzut în viața mea un om atât de dezaxat și negru la suflet ca tine. Ultima oară ți-ai cerut scuze. M-am prins că sunt de formă, te cunosc prea bine. Chiar nu pot înțelege ce vrei de la mine. Chiar te-ai dezumanizat în asemena hal încât să pui pe alții să mă baneze? Să nu mă iei cu harfe de moderator. Nu după ceea ce am trăit împreună. Ce mama dracului? Mă urăști pentru că atunci ai fost un timp în situația de depinde de mine?
User cristi1980 Posted February 28 User Posted February 28 pacat, vad ca iladi te sanctionase, aiurea Mie jegul radumiki mi-a zburat o postare acu 10 minute de la Poiana lu Iocan, ii scrisesem lui Chayah ceva Ciubex stiu ca e jeg, ca si conu71 eu i-am injurat pe aia 2 sa stii , cu report sau pe PM
User Tomaso Posted February 28 Author User Posted February 28 În februarie 2017 am cerut banarea userului Tomaso, Pentru ea, ca să o protejez de ceva. Ea nu era moderator. Am intrat atunci cu userul Antic, pe care îl aveam demut și nu-l mai folosisem de 13-14 ani. Ea, acum, spune că ei, echipa de moderare, nu știau. Și afirmă că postam simultn, de pe două usere. Asta cu toate că știa bine faptul dă eu eram suspendat pentru 100 zile, la cerere. Așa că nu puteam posta simulan. Minte cu bună știință. Deci, ea nu putea să pretindă că nu a știut, aă se disocieze de mine atât de parșiv, pentru că nu era moderator. Dar vorbește ca și când ar fi fost. O să povestesc cum a ajuns moderator. Și cum a moderat de pe contul meu, ea fiind simplu user. A rezolvat rapoarte, nu mai mult de atât. Dacă a uitat unde și cum, își va reaminti. M-am săturat să mă bălăcărească toți flaușații lăbari tefeliști de pe forum și ea să le dea like. Să-i încurajeze. Una peste alta, no more nice guy. Eu nu am de ce să mă rușinez cu faptele mele, nu am făcut nimic rău, doar bine. Mai ales ei, i-am făcut numai bine și ea, Iuda, mi-a făcut doar rău. Nu am dușmani în acestă lume în afară de ea și de argonaut. Și încă ceva. Vinerea Mare a Paștelui 2019. Iuda asta mi-a făcut un Paște pe care îl voi ține minte până voi muri. Dar toate astea în serial. Trebuie să găsesc un nume, poate public o nuvelă, ceva.
User cristi1980 Posted February 28 User Posted February 28 (edited) imi pare rau, eu mi-am luat sanctiune din cauza lui lost_in_a_dream, de la Dany_Darke fara sa fac absolut nimic si nu am avut dreptu de postare o saptamana si cateva puncte demult boul ala avea pile la ea am injurato pe dany_darke si m-a ars argonaut cu atac la persoana stiam ca argonaut le apara pe dany darke, albastruindigo,althea Naoto dadea sanctiuni singura daca ii dadeai report sau daca te luai de ea, am ramas surprins ca actiona argonaut ptr ea e cum facea muistu de December cu RealThing, lingatorul de cur si de pula fara chiloti Edited February 28 by cristi1980
User Tomaso Posted March 1 Author User Posted March 1 Nu sunt genul care să înjur prin mesaje private. Dacă am de spus ceva, prefer să o spun public.
User Tomaso Posted March 1 Author User Posted March 1 (edited) Păi asta nu se poate, pentru că ei doi îmi "aprobă" ceea ce aş posta. Perverşi Mă rog, eu acolo sunt incitat să scriu mai mult din obişnuinţă. Acum sunt într-o minoritate, pentru că rezultatul activităţii LOR a fost să selecteze doar userii cu vederi de stânga, neo marxişti, tefelişti & shit. Un dialog nu este posibil cu acea haită turbată (o citez pe Naoto, ea îmi spune despre haita turbată, am reţinut termenul). De fapt, eu pot dialoga cu ei, chiar dacă se zvârcolesc şi scuipă ca şi când ar fi posedaţi, însă după ce că sunt în minoritate, mai am parte şi de ostilitatea părtinitoare a moderării, în special a celor doi parteneri. Îmi şterg posturile, mi le modifică, îmi şterg topicurile iniţiate etc. Nu ar avea niciun motiv, dar chiar le trebuie motiv? Ownerii au renunţat de mult, nu le mai pasă, sunt ca şi când nu ar fi. Iar binomul este la cârmă. Fac ce doresc, schimbă reguli ori de câte ori poftesc, banează pe cine vor, sunt stăpâni şi piloţii unui avion care se îndreaptă către un munte. Edited March 1 by Tomaso
User cristi1980 Posted March 1 User Posted March 1 antic 9pct warning, mai apuca alegerile din luna Mai? sau va fi banat definitiv de argonaut Naoto radumiki,iladi
Recommended Posts