Jump to content

Recommended Posts

• User
Posted

a plecat Valentin Stan de acolo ca sa ii faca intrarea lui Hartmann. Era mult mai documentat Stan cu informatii, sa stii.

Tomaso, @argonaut te omoara incet dar sigur cu warn 1pct si 3 zile pauza

• User
Posted

Nu cred că din cauza lui Hartman a plecat Stan.   Altele sunt motivele,  aşa cred.

Referitor la Argonaut şi la felul cum îmi dă sancţiuni,  este uşor de anticipat ce are în plan.

Ce va fi,  va fi,  nu-i bai.    Nu el contează în povestea asta.   E doar un pion nebun pe o tablă de şah,  nu ştie nimic şi nici nu înţelege. 

Am văzut că l-a banat pe Astrul.  

Un fost moderator în Poiană prin vremurile când Softpedia era liberă de cenzură. 

Astrul a fost un user care chiar a contribuit cu conţinut la ceea ce înseamnă Softpedia.  

Dacă ar fi să fac o comparaţie între ce a postat Astrul de-a lungu timpului şi ce a postat Argonaut,  nu ar fi posibilă o comparaţie.

Asta este.

Să le fie ruşine celorlalţi moderatori şi smei care tac şi acceptă într-o formă de complicitate laşă  derapajele argonaotiste.

Repetă experimentul Piteşti la nivel de forum.     

• User
Posted

Stan e la Ciutacu la Realitatea, au semnat contract. Apare odata pe saptamana, laptopu cu nucleare sta la Ciutacu si le detoneaza ala in emisiune :lol:

Chiar asa argonaut iti da la cap de pomana? 😞 

fa-ti cont CG'u nou si posteaza pro Georgescu

• User
Posted

Argonaut se ţine de curul meu pentru că nu îi dau semnele necesare pentru a mă considera obedient.

Plus că fac parte din vechea gardă de moderatori,  ăia pe care binomul îi vrea afară, li se pare că le contestă supremaţia.

Aşa este,  au observat corect.

Nu pot avea autoritate asupra noastră şi atunci preferă să ne baneze.  

• User
Posted

Iladi a fost adus de Radumiki.

Pe Radumiki l-am găsit la moderare în Poiană,  era acolo mai demult.

Daco Get a fost numit moderator la un moment dat pe aria de robineţi,  nu ştiu detalii. 

• User
Posted (edited)

e de forma iladi si radumiki, foarte slabi, gen Barbosso

Ai vazut ca ei nu scriu editoriale, nimic?

inca ceva moderatorii supermoderatorii iau bani lunar? primesc salariu de la softnews?   asa zicea  lost_in_a_dream

Edited by cristi1980
  • User
Posted

Nimeni nu este plătit pentru a modera.   O fac din plăcere sau din patimă,  după caz.

lost_in_a_dream   nu ştie corect.

Radumiki este mai reţinut.

El a prins perioada în care Softpedia era un forum liber.

Ceva,  ceva,  tot a rămas în el.   Nu a fost corupt.   Nu ştiu ce să cred,  mie aşa mi se pare.

În mod normal,  moderatorii ar trebui să fie nişte useri care postează şi care socializează normal.  

Moderarea ar trebui să fie discretă şi lejeră.   Să nu deranjeze.   Să nici nu ştii că există aşa ceva.

Să protejeze dezbaterea.  Moderatorii nu sunt conducători şi nici miliţieni.  Sunt simpli useri care de dragul dialogului se ocupă şi de ordine.

Mă rog,  asta este o viziune antică despre moderare.

Acum moderatorii au devenit nişte bătăuşi,  nişte temnicieri.

Experimentul Piteşti sunt formă de forum. 

Nişte foşti useri devin torţionari care îşi chinuie şi îşi ucid foştii colegi. 

O fac zâmbind.  

• User
Posted (edited)

da,am citit postari ale tale, vad ca se leaga Tsunamii de tine,sa iti dea la cap

se cearta cu multi in topicul Lasconi si Nicusor

Edited by cristi1980
  • User
Posted
Acum 14 minute, cristi1980 a spus:

da,am citit postari ale tale, vad ca se leaga Tsunamii de tine,sa iti dea la cap

se cearta cu multi in topicul Lasconi si Nicusor

Pe topicul acela eu nu intru,  nu mă interesează mai nimic de acolo.   Lasconi sau Nicuşor.   Derizoriu.   Tsunami îmi este inamic pe forum.   Unul dintre cei mulţi.   

• User
Posted
Acum 27 minute, Tomaso a spus:

Tsunami îmi este inamic pe forum.   Unul dintre cei mulţi.   

Am inteles. De ce nu creezi un topic la administrative sa o dea jos pe Naoto de la moderatori din Poiana?

• User
Posted (edited)

antic e ceausist, nici vorba de 30 zile moderator preview, ii sunt aprobate toate posturile in Poiana, probabil o linge in cur pe @Naoto !

Edited by cristi1980
  • Confused 1
  • User
Posted

Nu, nu.    A fost doar o întâmplare,  o joacă.   Nu ea a cerut asta.  Era despre rezolvarea raporturilor,  majoritatea (la acea vreme) fiind neserioase,  la oha.     Dar trebuiau luate la mână,  să le citeşti,  să judeci speţa,  să te duci la discuţie pt a vedea ce şi cum.      De exemplu,  era unul care raporta orice critică pe tema pensiilor,  motivul fiind că mama lui e pensionară şi cine critică pensiile o critică pe mă-sa.    Pe bune,  omul avea o pată,  trimitea zilnic raporturi.    

• Confused 1
  • User
Posted

Nu mi le aprobă pe toate.  Şi nici nu ştiu cine le aprobă.  

În orice caz,  ultima sancţiune este generată de ea.   Că l-a pus ea pe Argonaut să îmi dea sancţiune pe nimic,  că s-au umflat muşchii pe ăla şi se dă cocoş,  nu am de unde să ştiu.

Şi oricum nu contează.   Pentru mine ei doi fac corp comun,  sunt un binom,   la fel cum era Koveşi cu Coldea.    Nu contează cine dă cu măciuca,  lovitura vine din partea LOR.   Amănuntele sunt neinteresante.

Motivaţiile sunt aberante.   Şi LOR le place aşa.   Se simt bine.   Le place să facă rău altor oameni.    Dracu ştie ce plăcere o mai fi şi asta. 

• User
Posted

oi fi avut tu pile de iti aproba, tu cunoscandu-te cu ei, fost moderator

ca altii cu posturi in moderare, o pwla aproba, adica de mult si am exemple oameni care mi-au povestit ca nu le-a aprobat nimic

• User
Posted

Chiar nu am pile.  Dimpotrivă,  mă urăsc şi mă vânează.  

Nu am idee pe ce criterii aprobă mesajele.   Presupun că dacă este un post care nu dă bine la propaganda pe care moderatorii o fac pe forum,  nu-l  aprobă.