Jump to content

Recommended Posts

• User
Posted

Imi doresc si poate o sa traiesc clipa cand Softpedia va ramane fara useri, fara posturi fara reclame. Moderatorii sunt sclavii unor Administratori plictisiti. Rubrica Abuzuri de fapt nici nu exista. Orice nemultumire ai avea ca simplu user, fie ca esti user vechi cu 30000 de posturi, moderatorul are dreptate. 

Un forum unde libertatea de exprimare este formata pe interese si amicitii, unde moderatorii in special argomaut - devenit intre timp Zeul din Poiana lui Iocan baneaza userii in urma unui mesaj privat nevinovat fara niciun atac la persoana sau jignire, un astfel de forum va muri incet si sigur.

• Like 2
  • Ok 1
  • Replies 69
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

• User
Posted

În ritmul cum sunt banaţi userii,  discreţionar şi fără motive,  mai devreme sau mai târziu oricine poate intra în dizgraţii.

Am asistat la abominaţii precum useri sancţionaţi pentru motive stupide.   La oha,  doar pentru ca moderatorul să îşi impună voinţa,  să bage pumnul în gură.

Ceea ce uită ownerii softpedia forum este faptul că nu platforma are valoare,  ci că userii care scriu aduc plus valoare.   

Să banezi în dispreţul propriului regulament useri care au scris 20 de ani,  mi se pare o nebunie.   Şi un semn de dispreţ.  

• Like 1
  • Ok 1
  • User
Posted (edited)

Moderatorii vechi se cred Dumnezei; probabil si-au creat un grup propriu se si cunosc in realitate; ideea este ca nu iti poti bate joc de un user care a intrat timp de 10 ani si ti-a scris posturi intregi, ti-a facut trafic, ti-a adus continut pe forum. Tu ca administrator de forum ce faci?! Fara niciun pic de analiza ii dai dreptate moderatorului.

Pare o chestiune de abandon si complacere. 

Dar momentan esti multumit, ai suficienti useri pentru reclamele probabil platite din bani publici.

SP.JPG

Edited by Freya
  • Like 1
  • Ok 1
  • User
Posted (edited)
Acum 10 minute, Freya a spus:

ideea este ca nu iti poti bate joc de un user care a intrat timp de 10 ani si ti-a scris posturi intregi, ti-a facut trafic, ti-a adus continut pe forum. Tu ca administrator de forum. Pare o chestiune de abandon si complacere.

Da,  asta mă uimeşte şi pe mine.   

Mentalitatea asta de vechil,  de stăpân.    Pretenţia de a băga pumnul în gură cu orice ocazie şi mândria de a spune  "aici nu este o democraţie".

Hai pe bune!!    

Adică   "fraierilor de useri,  scrieţi aici la noi, la softpedia,  dar ciocul mic,  scrieţi doar ce vrea pula noastră" 

Hai pe bune!!!    🙂

Edited by Tomaso
  • Like 1
  • Ok 1
  • User
Posted

Stapani inchipuiti imbatati de o putere imaginara capatata pe un forum: Naoto, iladi, radumiki, argomaut, althea, AlbastruIndigo. Moderatori care fac treba cum vor ei pentru veniturile altuia care le-a dat frau liber si nu-i mai intereseaza.

Cand am aterizat eu pe softpedia Sexy Lounge, Adm raspundea la PM-uri. Mai mult, rezolva probleme...dar vorbim de 2012

• Ok 1
  • User
Posted

Mă mai uit rar peste topicurile vechi şi este trist să văd câţi useri au fost banaţi.    Sunt pagini întregi cu dezbateri consistente unde nu mai există niciun user nebanat.

Oameni cu care se putea discuta.    

Cum oare au ajuns atât de ostili împotriva tuturor?

Adică la ce le-o folosi să baneze fără rost şi fără logică?

Beţia puterii?

Se poate. 

• Ok 1
  • User
Posted

Pe Tehnics l-au banat pe ascuns,  fără să scrie niciunde.   

Acel  "regulament"  este vax,  nici ei,  adminii sau moderatorii nu ţin cont de ce scrie acolo.    Este  zero.

Au pretenţia ca userii să respecte un regulament pe care ei nu-l respectă.

Partea amuzantă este aceea că ţin la imagine.

Nu lasă nicio critică să transpară.  Niciun cuvânt.    Nici atunci când regulamentul este sodomizat de admini şi moderare. 

Vor să abuzeze dar pe ascuns,  să nu se ştie că o fac.

Noaptea ca hoţii. 

image.png.06c06e498e328c64105bbac8f6367fe5.png

• Ok 1
  • User
Posted (edited)
Acum 12 minute, Freya a spus:

Si totusi vezi ca este un privilegiu sa scrii acolo 🤣.

Chestia asta se trage din începuturile lor ca forum.   Nişte puştani care au început să scrie pe Computer Games Forum.  Le-a plăcut şi au vrut să facă şi ei un forum al lor.    

Regulamentul făcut atunci este o colecţie de aroganţe juvenile,  producţia minţilor lor de atunci,  pe vremea când erau în mare vervă.     În fond, ce drac de privilegiu o fi să scrii pe Softpedia Forum?     Nici măcar atunci nu era un privilegiu,  dar cu înflăcărarea tipică puştilor  aşa au simţit ei că trebuie să îşi pună aroganţa în  regulament.   

O platformă tip forum se poate face,  nu-i ceva de nefăcut.    

Deci, tu,  owner,  pui la dispoziţie utilizarea liberă a unei platforme de comunicare.   Însă depinzi de useri,  de creatorii de conţinut.   Asta este un forum,  dincolo de platforma software.  

Discuţiile,  dezbaterile,  sunt conţinut.   Nimic altceva.    Un conţinut gratuit, pentru care nu trebuie să plăteşti nimic.     Unii useri chiar au ce scrie şi ce împărtăşi altora.     Cum să fii atât de arogant încât să pretinzi că a posta pe forumul tău este un privilegiu?   

În realitate,   privilegiul vine dinspre useri.   Aceştia îţi fac privilegiul de a scrie la "tine" pe forum.     Dacă nu o fac, atunci forumul este zero,  plăteşti din buzunar sau îl închizi.

Ce a rămas din Computer Games sau RoPortal?     Tot nişte platforme tip forumu,  la fel ca Softpedia.      S-au dus.    

Edited by Tomaso
  • Ok 1
  • User
Posted

Aceast post a fost sters la nici 15 minute de la postare, fara niciun mesaj privat fara nicio explicatie.

Apoi la 2 ore mi s-a banat contul.

Ce regulament am incalcat?

image.png.18faa33bdfbbc25cfd89081e9557214e.png

• User
Posted
Acum 14 minute, BCFN a spus:

Trimite mail la forum@softpedia.com

Ca să ce? Acolo ăla care te sancționează rezolvă și rapoartele și raspunde și la mailuri. Micționează pe emailul ei. Mai bine ar face altceva cu alea 5 minute în care ar scrie mailul.

• Like 2
  • Ok 1
  • User
Posted
Acum 2 ore, Freya a spus:

Imi doresc si poate o sa traiesc clipa cand Softpedia va ramane fara useri, fara posturi fara reclame. Moderatorii sunt sclavii unor Administratori plictisiti. Rubrica Abuzuri de fapt nici nu exista. Orice nemultumire ai avea ca simplu user, fie ca esti user vechi cu 30000 de posturi, moderatorul are dreptate. 

Un forum unde libertatea de exprimare este formata pe interese si amicitii, unde moderatorii in special argomaut - devenit intre timp Zeul din Poiana lui Iocan baneaza userii in urma unui mesaj privat nevinovat fara niciun atac la persoana sau jignire, un astfel de forum va muri incet si sigur.

Ești tinerică, vei apuca vremurile.

• Ok 1
  • User
Posted
On 6/7/2024 at 8:37 PM, Dorel-Jefuitorul said:

Regulamentul Softpedia, ai comentat moderarea, nu ai voie, scrie in regulament.

Eu nu stiam cu o intrebare, adica "de ce" se conidera comentat moderarea. Pur si simplu am intrebat romaneste cu subiect si predicat de ce a fost Bannat Tehnics si de ce nu apare la Banari. Pe langa faptul ca raspunsul Adminului este pur si simplu in bascalie: "lasa ca stie el ce a facut!" E uite, afla ca nu stie. Da, nu a facut nimic care se specifica in regulament ca pedeapsa cu Banarea.

A comenta moderarea inseamna cu totul si cu totul altvena nu o intrebare pertinenta. Si de ce dracu mai este rubrica banari si de ce nu sunt trecuti toti banatii acolo???Inclusiv eu.  Se duce Softpedia pulii de suflet. 

• User
Posted

Nu se duce, stai liniștită, este o platformă mult prea mare ca să o dărâme un Argo sau alții ca el.

Cât despre rgulament, aia e, limba română, tu înțelegi una, iar ei cu totul altceva.

• Like 1
  • User
Posted
Acum 10 ore, Freya a spus:

A comenta moderarea inseamna cu totul si cu totul altvena nu o intrebare pertinenta. Si de ce dracu mai este rubrica banari si de ce nu sunt trecuti toti banatii acolo???  Inclusiv eu.  Se duce Softpedia pulii de suflet. 

Chestia asta cu comentarea moderării a fost impusă de către moderatori.    Îi deranja comentariile la DECIZIILE LOR.    Am scris cu majuscule,  ca să subliniez importanţa acestora.

Este o prostie,  evident.

Nu există pe niciunde o asemenea prevedere,  tip  "comentarea moderării",  niciun forum nu are aşa ceva prin regulamente.   Pentru că,  normal,  este ceva stupid.

• User
Posted

Vina aparţine administratorilor,  ei sunt problema.   De ei depinde totul.   

Dar dacă atât îi duce mintea se ajunge la asemenea situaţii 

• User
Posted (edited)

Atunci când au decis să pună o limită de posturi  -  condiţie pentru a intra în Poiană,  au motivat că fac asta doar pentru a împiedica aşa zisa invazie a postacilor de partid. 

Veneau nişte alegeri şi au citit ei prin presă cum că ar fi fost postaci care intrau şi făceau propagandă. 

Au trecut acele alegeri şi bariera a rămas.   Ba mai mult,  numărul a crescut.  

Explicaţia REALĂ  a fost oferită zilele trecute chiar de către un administrator.

image.png.a9857c834ad2504a9c794e5ac73fd2f1.png

image.png.2419a4ba0157c086816de409d8ac9546.png

Aşadar:

Pentru a putea ei să îşi exercite cenzura şi băgarea pumnului în gură,  preferă să împiedice intrarea userilor noi,  oameni cărora nici prin vise nu le trece să facă  240 de posturi necesare pentru a scrie ceva în poiana lui iocan.   Se lipsesc.  

Peştele de la cap se împute.  

O dovadă clară că regimul de cenzură,  desconsiderarea userilor,  banările discreţionare,  nerespectarea regulamentului propriu,  vine clar dinspre administraţie. 

Ipocrizia este la maxim.  

Pe de o parte se plâng de userii care nu respectă regulamentul,  dar ei sunt primii care nu-l respectă.

În fapt,  avem două caste.

Una a moderatorilor cu dreptul de viaţă şi de moarte,  fără a da socoteală nimănui,  indiferent de ceea ce fac şi o castă a userilor fără niciun drept. 

A userilor care sunt la discreţia castei stăpânilor,  omorâţi doar pentru că moderatorului nu-i plac ideile userului.

Ce face beţia puterii din oameni!!

Edited by Tomaso
  • Like 1
  • User
Posted

Afli pentru că l-au banat pe muţeşte,  pe hoţeşte.   "Explicaţia"   fiind una tip  "lasă că ştie el ce a făcut".   

• User
Posted

"Dă-i omului puterea și îl vei cunoaște!"

Din păcate, SoftPedia este un forum atît de mare încît merge din inerție. Nu se simte lipsa userilor banați fără rost.

Din punctul meu de vedere, cei mai nocivi moderatori sunt RealThing și Ravy.

• Great! 1