User mbarbu Posted December 1, 2022 User Posted December 1, 2022 (edited) Se desfasoara in ce mai inedita si neasteptata tara.... Dar, pana acum pregatirea pare sa fi fost foarte buna,terenurile la fel. Ma bucura ascensiunea echipelor cu adevarat nationale. Care au 90% jucatorii tarii respective originali, nu naturalizati de ici -colo. De asemeni, Tunisi, Maroc mari surprize, poate vremea monstrilor sacri a trecut pronosticul meu si dorinta, totodata -ARGENTINA Edited December 1, 2022 by mbarbu 2
User spider07 Posted December 3, 2022 User Posted December 3, 2022 Anglia va castiga acest campionat. Evident. 1
User Tomaso Posted December 3, 2022 User Posted December 3, 2022 Nu am prea urmărit. Este într-o poziție bună?
User spider07 Posted December 3, 2022 User Posted December 3, 2022 Joaca cu Senegal. Nu sunt mare microbist, dar mnah tin cu Anglia ca aici traiesc. Tineam cu Romania, dar cum tot alege sa boicoteze Mondialul... 1
User Tomaso Posted December 3, 2022 User Posted December 3, 2022 Fosta-i lele ... Parcă și acum revăd sprinturile lui Lăcătuș de la mondialul de după 90. Alte timpuri!
User mbarbu Posted December 7, 2022 Author User Posted December 7, 2022 (edited) Marocco - surpriza de proportii... in rest -cred ca Argentina Una peste alta buna organizarea, afisajul, stadioanele. Eforturile materiale si financiare au fost extraordinare. Se spune (dupa sursa) ca la lucrarile stadioanelor au murit 500-3000 muncitori straini de caldura, epuizare, Edited December 7, 2022 by mbarbu 1
User Tomaso Posted December 7, 2022 User Posted December 7, 2022 Am văzut că a fost mare nebuneală pe străzi prin mai multe țări. Diaspora marocană se bucură. Nu știu ce să spun despre partea materială și tehnică. Știu că gazdele își permit orice cheltuială, sunt sigur că au organizat acest mondial pentru scopuri de marketing de țară, dar, în opinia mea, nu cred că vor mai folosi stadioanele odată campionatul încheiat. Clima locală este total ostilă sporturilor, în general.
User Tandor Posted December 15, 2022 User Posted December 15, 2022 La 07.12.2022 la 21:13, Tomaso a spus: Clima locală este total ostilă sporturilor, în general. Mult mai ostila decat clima mi se pare propaganda LGBT-ista, facuta intr-o maniera groteasca.
User Tomaso Posted December 15, 2022 User Posted December 15, 2022 Prin modul agresiv în care acționează, propagandiștii lgbt nu fac altceva decât să crească nivelul de ostilitate față de ceea ce susțin. Ca orice fel de propagandiști, dealtfel. Așa și usereii, dacă ai urmărit, inițial păreau că domină netul, era asemenea veverițelor care au dat atacul la amfetamine. Te așteptatai să găsești un propagandist userist și când ridic capacul closetului. Și uite că nu au reușit. La fel vor pâți și ăștia. Lumea îi va trece la ignore. Politicienii sunt proști că se amestecă cu lumea asta. Pentru că-i văd peste tot au impresia că este o temă populară. Numai că este pe invers, tema este populară în sensul că enervează foarte mulți oameni care chiar nu au ceva contra persoanelor cu preferințe diferite. Ce e val, ca valul trece ...
Recommended Posts