Jump to content

Revelion 2022

Revelionul 2022  

9 members have voted

1. 1. Unde veți petrece Revelionul?

• La Cabana Plăpumica .. stau acasă
    • O să mă duc la o mică petrece cu prietenii, cadru restrâns, doar în noaptea de Revelion
    • La restaurant
    • Merg mai multe zile într-o stațiune și voi petrece acolo
      0
    • Mă duc la părinți/socri/rude în altă localitate și poate organizăm acolo o masă
      0
    • Habar nu am, încă nu știu dacă anul acesta petrec pe undeva, dar aștept invitații :))

Recommended Posts

• User
Posted

Mai este o lună până la momentul trecerii dintre ani.   Ultimii doi au fost cam triști.

Cum o să fie anul acesta?   Party sau liniște și pace?

• User
Posted

Stau acasă, nu mă duc niciunde. 

Anul ăsta, atât cât o mai fi,  aș sta doar la odihnă.  Îmi ajunge cât am bătut drumurile. 

Iar de dus la cârciumă  nici pe departe nu mă atrage ideea.   

Totuși,  dacă o fi să fie,  dacă zeii vor ține și noi,  românii,  dacă ne vor primi în Schegen și chestia asta intră în vigoare imediat,  sau pe 1 ianuarie,  cred că trag o fugă pe la Budapesta sau Viena,  doar așa,  ca să simt cum e să trec printre gheretuțele alea fără să mai opresc. 

Am mai făcut chestia asta în 2007,  la intrarea în UE.  

Pleacat pe 2 ianuarie la Viena cu țâncu din dotare să-l dau prin tiribombele din Prater.  

Era totul închis prin Viena,  parcul de distracții avea deschise doar 20%  din atracții, dar excursia a fost memorabilă pentru că la întoarcere am căutat cu privirea să văd vameșii.    Și i-am văzut,  erau pe acolo,  stingheri,  mai că lăcrimau de oftică pentru că nu puteau scobi prin mașinile oamenilor de acolo.    Sufletul mi s-a luminat văzându-i cât suferă!!

No, acum,  după 17 ani,  dacă o fi să dispară și poliția de frontieră de pe acolo,  trag o fugă doar ca să trec fără stop.

• User
Posted

As vrea sa ma duc la o petrecere de Revelion.   Undeva unde este lume multa, atmosfera, distractie si veselie.  Sunt ani de cand nu am mai petrecut in public si pandemia cu restrictiile au pus sare pe rana.   Nu am aranjat nimic,  dar mai este timp.