Jump to content

Recommended Posts

• User
Posted

@Tomaso observ ca a pierdut in instanta Malin Augustin Bot ieri la Curtea de Apel Bucuresti se se facea ca ploua ieri la 17, dezinforma masiv din Transmisia Live contra BEC si vorbea aiurea de judecator si despre Presedintele de Sedinta, el nevorbind cu nimeni din cei 2,

i se poate facfe plangere in justitie si sa i se ceara lui sa plateasca daune morale cat considera instanta de judecata.

I-a fost respinsa plangerea penala ca fiind neintemeiata, a mers doar sa bage el minciuni false ca ar fi fost chemat, doar sa mai adune bani pe live de pe youtube de la lume si de pe Patreon.

Aici este transmisia live de dimineata cand facea el tambalau in fata la Bec in stilul lui caracteristic

malin bot.PNG

• User
Posted

Cristoiu are o detaşare care lipseşte multor jurnalişti.   Nu are ce pierde. 

Şi o face din pasiune,  este un om care va muri făcând gazetărie. 

Eu îl apreciez.

Sigur, nu le nimere de fiecare dată,  mai greşeşte,  dar ceea ce contează este că-i de bună credinţă şi nu abdică de la principii. 

Aici mă asemăn şi eu cu el.  

• Like 1
  • User
Posted

singurul care minte este Malin manipuleaza pro ND din pacate

De ce nu il sanctioneaza CNA si BEC? De ce sa castige prin hotie

S-a laudat azi in live un pic mai devreme ca el trimite info la Lasconi si la Nicusor. Mai oameni buni, despre ce vorbim noi aici? El face lobby pro ND !!! pe liveuri si pe Fb

• User
Posted

@Tomaso de ce bu nai zici nimic de Trolii putinisti pro rusi Marius Tuca care nu e interzis pe youtube si tot posteaza pastile caliniste si de Ionut Cristescu de la Gandul care se duce la Diaconescu si Turcescu sa propovaduiasca Calin si Simion?

• User
Posted

pa mine ma intereseaza sa nu promoveze georgistul, cum face si Dan Diacorescu

a luat mita Marius Tuca si HD Hartmann la prima invitatie a lui Calin Gergescu in Decembrie la Gandul cand au bruiat prima parte a emisiunii dupa care au trecut ambii de partea aluia fatis.

• User
Posted

Posibil să intre.

Pe Tik Tok e festival.  

Diaspora votează G.Simion şi o face pe faţă.

• Like 1
  • User
Posted (edited)

daca e ND cu Simi, am vb de zilele trecute cu familia sa votam Simion in T2

Trebuie impiedicat candidatul handicapat autist izolationist, si el e prorus si nu recunoaste, s-a dus in Moldova si a facut o groaza de liveuri si podcasturi,  sa iti mai zic de Matei Paun, firme rusesti care il sponsorizeaza pe el si el nu spune la AEP care e sursa de finantare?

e mai rau ND daca ajunge presedinte, credema

mai rau decat Basescu cu Justitia

omu a furat bani de la primarie a deturnat fonduri cu avocatii aia scumpi angajati de el ptr primarie

E implicat in USR cu puciul sa nu mai fie lasconi, la fel si in dosarul cnsas al lui Crin scos la iveala de un userist  si dosarul btt unde el spune numai minciuni

Edited by cristi1980
  • User
Posted

vezi ca autorizatiile date de ND ptr constructie au fost  pe bani multi spaga primiti de el, au zis influenceri pe youtube si stiripesurse

• User
Posted

a zis zilele trecute la RomaniaTV Victor Ponta ca ND are sacii de voturi pregatite sa inlocuiasca el sa castige

la fel a fost si cu minciuna cu botii care l-ar fi invadat pe el

Ponta acuza ca paginile lui au fost invadate de boti de la PMB ai lui Nicusor de mai multe ori

• User
Posted

Elena Lasconi povestește cum a fost manipulată.

I s-a promis că va veni după poze un filmuleț.

• User
Posted (edited)

nu cred nimic, eu zic ca a amenintato Nicusor Dan pe Lasconi ca pune SRI pe ea, cum il amenintase pe Funeriu dupa confruntarea de la TVR de era baietasu cuminte  la Antena3

nu cred ce minte Cristoiu, e georgist ca si Marius Tuca si clica aluia de la Gandul

Edited by cristi1980
  • User
Posted

lasa ca vine homosexualu Plicusor cu gayii si lesbienele, te pune sa porti fusta @Tomaso

se aliaza cu micusoru, vrea sa fure voturi ca la T1,iar vin cu saci de voturi gata stampilati

Acum 18 ore, Tomaso a spus: