Jump to content

Recommended Posts

• User
Posted

image.thumb.png.47aec3d6c87dcfffba611d7df546fedb.png

Potrivit acesteia, televiziunile nu aveau voie să difuzeze imaginile. Totodată, este inadmisibil ca o persoană să fie expusă astfel de către un reprezentant al statului - fie procuror, polițist sau jandarm, conchide fosta membră CNA.

„Legislația audiovizualului nu permite difuzarea de către televiziuni a imaginilor cu persoane aflate în stare de reținere, fără acordul acestora. 

Am urmărit pe Antena 3, dar probabil că au difuzat și alte posturi, imagini cu un bărbat coborât dintr-o mașină a Jandarmeriei, purtând șapcă cu cozorocul tras pe frunte, glugă și un fular negru, până peste nas. De ce credeți că era îmbrăcat așa? 

Era ținut de subraț de un jandarm, să fie interogat minute în șir de jurnaliști. Aceștia insistau ca persoana să-și arate fața. Nu a dorit. Omul stătea cu capul în jos și ținut strâns de jandarm, nu cumva să scape. Să stea acolo, sub tirul întrebărilor și supus presiunii ziariștilor!

Văzând că persoana nu dorește să-și arate chipul, o voce autoritară, a unui jandarm, i-a cerut să-și dezvelească fața. Omul a tras fularul de pe jumătate de față, timp de câteva secunde, lăsând din nou capul în jos. Nu așa! Trage-l de tot! De tot! Omul și-a dat jos fularul. Și șapca! Și șapca!

Așa ceva nu am văzut niciodată, în justiția TV. Am văzut plimbări în cătușe mult prea multe, cu mulți dintre cei care, fie au fost achitați, fie li s-au prescris faptele. Violatorii și criminalii sunt protejați. Lor li se blurează chipul, sunt introduși pe porți inaccesibile presei.

Astăzi însă, n-a fost așa. S-a depășit absolut orice limită. O autoritate a statului, cum este Jandarmeria, are obligația de a proteja drepturile persoanelor, inclusiv a celor aflate în stare de reținere. N-a făcut-o, ci dimpotrivă.
  • User
Posted

Sa ii multumesti lui Mihai Neamtu si lui George Simion si CG-u, ca au mancat cacat despre Ro in Sua si cretinii Vance-Musk ne-au suspendat vizele.

Un craiovean azi era in delir,omu se visa de anul trecut ca se va muta in America...

Acum 5 minute, Tomaso a spus:

image.thumb.png.e3259a469e1ff52c5d35f7e111f59d96.png

@Tomaso

• User
Posted

https://inpolitics.ro/ben-oni-ardelean-dezvaluire-nucleara-anularea-alegerilor-stiuta-cu-cel-putin-o-zi-inaintea-sedintei-ccr_1860086380.html

"Eu, în noaptea respectivă, când a desecretizat președintele Klaus Iohannis acele dosare, am fost curios să le citesc. 

Nu știu câți or să citească sute de pagini. Da, am citit sute de pagini. Din acele sute de pagini, eu n-am găsit ceea ce americanul numește smoking gun-ul (arma fumegîndă n.n.). Adică n-am găsit nicio probă. Am găsit manual de operațiuni secrete: cum operează Rusia prin Ucraina, ce face Rusia prin Franța, ce se întâmplă la nivel. Pe alea le pot lua din bibliotecă, dacă mă duc la Academia SRI, dacă mă lasă să intru cineva acolo, sau la Academia Militară, și au acele manuale de operațiuni secrete și vi le citesc și eu.

Deci era multă maculatură, multă maculatură și pagini de bla bla blauri. 

Exact. 

În momentul în care fac un raport secret – și am citit la viața mea suficient ca să pot să știu despre ce e vorba -, în momentul în care fac un raport, scriu acolo așa: au fost hoți, i-am arestat, au fost boți, i-am anihilat, au fost ferme de troli, le-am distrus. 

Da, tu n-ai niciun singur element în chestiunea respectivă. Și atunci nu pot să spun decât suspiciuni rezonabile, așa cum ne-am obișnuit de ani de zile să arestăm oameni, să facem ravagii pe suspiciuni, da, fără să am probe.

Americanii nu lucrează așa. 

Democrația americană și justiția americană nu lucrează fără probe. Îi vezi pe ăia stând cu căștile, ascultă, vede că nu se produce flagrantul și adună aparatura și pleacă. 

N-ai smoking gun-ul, n-ai proba” a spus fostul deputat."

Anularea alegerilor este un mister doar pentru tâmpiţei şi pentru susţinătorii loviturii de stat.

Tâmpiţeii sunt prostănaci şi au scuza naivităţii.   Complicii nu au scuze.   Sunt duşmanii democraţiei şi adepţii dictaturii.

Nu ne mai scăpăm dracu de ei.

image.png

• User
Posted

Asta nu este democratie.  

Mai curand ar trebui sa se care haita securista sorosista.    Si sa ne lase in pace.

• User
Posted

lasa-ne tu in pace, i-am scris un PM lu December sa iti dea ban direct ptr spam excesiv

stim ca el face lucrurile murdare ptr alti moderatori

Du-te in comunism la Putin

ia-l si pe Calin Georgescu cu tine si pe oligofrenul George Simion care a adus protestatari din Moldova

• User
Posted
29 minutes ago, Tomaso said:

Asta nu este democratie.  

Te faci singur de ras, am vorbit cu Tsunamii in PM de tine pe softpedia

I-am dat omului link sa citeasca de aici, a zis ca scrii elucurbatii

• User
Posted (edited)
13 minutes ago, Tomaso said:

Da, bine   😄

mi-a zis ca e dusmanul tau, a zis si el la moderatori sa te baneze. Mai logheaza-te si tu cu userul antic si vezi daca nu ti-a dat warning final cate pct iti mai trebuiau 🙂 Ma astept la orice, nu le trebuie motiv sa te baneze moderatorii

Sa ne pui screenshot cu sanctiunea,care e motivatia

Edited by iulian_76
  • User
Posted

Am verificat.  

Tutto bene

image.thumb.png.89d07bbe83c5ea4710b1a144e453879e.png

Trebuie să-mi schimb motanul cel crunt.   A venit căldura,  dăm cojocelul jos

• I hate you! 1
  • User
Posted

S-au anulat automat.

Punctele au un timp de valabilitate.   Moderatorul decide intervalul.  

Dar,  atunci când se respectă convenţiile nescrise ale forumului, practica este (era ..) de 1 pct = 1 lună.  

• Sad 1
  • User
Posted

antic nu mai vreau cont aicea,nu mai are sens. Sterge-mi contul,te rog frumos,nu te mai deranjez

Sper totusi un prost de moderator gen Ciubex/Barboso/albastruindigo sa te baneze de la el putere, invocand ca s-a uitat si ai multe sanctiuni date 😉

• User
Posted

Jurnalistul Liviu Alexa a dezvăluit identitatea celui care este însărcinat în România cu gestionarea și controlul platformei TikTok. 

Este vorba despre Robert Bogdanffy, care are un profil securistic și trecut de ONG-ist în domeniul IT. 

Cercetând mai profund subiectul, jurnalistul Liviu Alexa a descoperit că s-a înființat o adevărată CELULĂ DE CRIZĂ în interiorul ANCOM-ului, unde s-au adunat oameni ai instituției, reprezentanți ai platformelor de tip social media importante, dar și agenți ai serviciilor. 

Echipei i se alătură și o serie de „jandarmi” ai „adevărului lor”, un soi de fact-checkeri care aplică politicile platformelor, dar în interpretare proprie. 

https://solidnews.ro/alexa-ancom-apare-acum-clar-ca-fiind-o-institutie-de-forta-parte-a-celulei-de-criza-care-controleaza-accesul-sau-eliminarea-incomozilor-in-celula-sunt-membrii-ofiteri-ai-serviciil/

Ca de obicei,  acolo unde este buba cenzurii găsim şi puroiul format din securişti.   

Paraziţi nemernici.   

• User
Posted

În aceeaşi direcţie, despre cenzurarea jurnalistului Ion Cristoiu.

Catalin Predoiu a dat verde si a dispus inchiderea contului lui Cristoiu. Ca in Pakistan sau Iran sau Belarus sau Venezuela.

d6de14b0-ee96-4557-a8f7-99703bb7dda7_1112x654.thumb.webp.00b4d5272b24d6fd65cfdae7fac5eadd.webp

https://www.strictsecret.com/p/opus-nr-374-cine-este-reprezentantul?utm_campaign=post&utm_medium=web

image.thumb.jpeg.00ea9818b1f03573dd55718f853c580d.jpeg

Aşadar,  iată cum văd securicii actuali  situaţiunea.

Dacă le critici activitatea,  dai în fabrici şi uzine.  

Şi când mă gândesc la pupincuriştii de securişti trebuie să fac eforturi ca să mă calmez,  pentru că sunt în Săptămâna Mare şi ar trebui să fiu iertător şi mai bun cu oamenii.  

• User
Posted

Sistemul patriot "donat"  ucrainenilor va fi înlocuit cu altul.

Anunţ oficial pe Ambasada SUA

image.thumb.png.d0f79fc4edf09cbefa1f314e91b35084.png

De subliniat:

"sistemul va fi achiziționat prin intermediul unor granturi de la un grup de donatori NATO."

Se ţin de cuvânt.

Ne-au împins să-l "donăm" pentru că aşa dorea administraţia de atunci,  dar actuala administraţie nu se trage pe cur şi înlocuieşte gratuit sistemul.  

• User
Posted

Foarte bine

Nu trebuia sa il donam, degeaba Tsunamii manca cicat pe Softpedia.

Ar fi bun ptr apararea tarii in caz de atac rusesc

Era bine Romania sa isi ia halci din Ucraina. la fel si Ungaria