User Tomaso Posted March 13 User Posted March 13 Guvernul Merkel a ascuns concluziile serviciilor secrete germane despre originea COVID-19 Potrivit informațiilor presei germane Sueddeutsche Zeitung și Zeit, Serviciul Federal de Informații german știau din 2020 ca este probabil ca un accident în Wuhan, China, să fi fost cauza. Cancelaria Angelei Merkel a decis însa să țină sub secret raportul serviciilor Serviciul Federal de Informații al Germaniei (BND) considera probabil că un accident de laborator din Wuhan, China, a fost cauza pandemiei globale de COVID-19. Această evaluare a fost făcută de serviciul german de informații încă din 2020, conform informațiilor obținute de publicațiile Süddeutsche Zeitung și Die Zeit. Concluziile s-au bazat nu doar pe analiza datelor publice, ci mai ales pe materialele obținute printr-o operațiune secretă cu numele de cod „Saaremaa”. Printre aceste materiale se numără date științifice provenite din institute chineze de cercetare, inclusiv de la Institutul de Virologie din Wuhan, una dintre cele mai importante instituții chineze specializate în cercetarea virusurilor. Documentele conțin indicii despre experimente de tip Gain-of-Function, prin care virușii naturali sunt modificați artificial pentru a le crește infecțiozitatea sau transmisibilitatea. De asemenea, materialele arată numeroase încălcări ale normelor de siguranță în laboratoarele respective. Guvernul Merkel a ascuns concluziile serviciilor secrete germane despre originea COVID-19 Investigația privind originea noului virus SARS-CoV-2 a fost comandată de Cancelaria Germană, iar Serviciul Federal de Informații al Germaniei (BND) a ajuns la concluzia că un accident de laborator în Wuhan este „probabil” cauza pandemiei, cu o estimare de certitudine între 80 și 95%. Președintele BND, Bruno Kahl, a informat personal Cancelaria în timpul mandatului Angelei Merkel despre rezultatele operațiunii de informații. Cu toate acestea, guvernul a decis să păstreze aceste concluzii confidențiale. Merkel, întrebată despre acest subiect, a refuzat să comenteze dacă era la curent cu aceste informații. De asemenea, fostul ministru al Cancelariei, Helge Braun, și secretarul de stat responsabil cu serviciile secrete, Johannes Geismann, au refuzat să facă declarații. După schimbarea guvernului, când Olaf Scholz a preluat funcția de cancelar, Kahl a informat din nou Cancelaria despre concluziile BND. Cu toate acestea, Parlamentul german, prin comisia sa de supraveghere a serviciilor secrete, nu a fost informat, iar Organizația Mondială a Sănătății (OMS) nu a primit nicio notificare oficială. La sfârșitul anului trecut, guvernul german a decis să supună concluziile BND unei evaluări externe. Începând din decembrie, un grup de experți, inclusiv Lars Schaade, președintele Institutului Robert Koch, și virologul Christian Drosten, analizează validitatea acestor informații. Până în prezent, nu a fost emis un raport final. În toamna anului trecut, BND a transmis detaliat concluziile sale către CIA. Surprinzător, în ianuarie, CIA a declarat că acum consideră „cu o convingere scăzută” că pandemia a fost cauzată de un accident de laborator. Originea virusului rămâne unul dintre cele mai mari mistere științifice, iar ancheta este îngreunată de refuzul guvernului chinez de a permite investigații independente din partea OMS. De ani de zile, OMS cere tuturor statelor să furnizeze informațiile pe care le dețin despre acest subiect.
User cristi1980 Posted March 13 User Posted March 13 ai pile la Naoto de nu te-a banat la Poiana si inca te lasa sa postezi la georgisti ea Naoto+argonaut https://forum.softpedia.com/user/26698-antic/
User Tomaso Posted March 13 Author User Posted March 13 Nu am nicio pilă. Dacă îmi pui întrebări pe X, de ce drac m-ai blocat? Cum vrei să îţi răspund?
User cristi1980 Posted March 14 User Posted March 14 tu m-ai blocat,am vrut sa iti dau reply-uri aseara frate si imi arata mesaj Asa ca te-am blocat la fel Sper ca s-a lamurit. Nu am facut aseara screenshoturi
User Tomaso Posted March 15 Author User Posted March 15 Nu, nu te-am blocat. În niciun moment. Sunt sigur că ai făcut asta la supărare şi la nervi după ce ai fost banat. Îmi pare rău, nu am nicio contribuţie, nici măcar nu aveam idee că ai acel user. Pe X am blocat doar acele piţi care îmi dau like şi mă trimit să deschid link. Am mai blocat nişte useri care pun imagini brutale din natură. Nu vreau să văd aşa ceva. Şi nici oameni ciopârţiţi în război. Un singur user "normal" am blocat, dar după ce acesta m-a înjurat. Lafin, este un user care activează şi pe SP. Acolo, pe X, şi-a dat drumul cu imprecaţii & shit.
User cristi1980 Posted March 15 User Posted March 15 (edited) imi daduse acelasi mesaj cand vroiam sa iti dau reply la posturi in seara aia,ai facut la nervi probabil, te-ai suparat cand am zis ca ai spate pe Naoto pe softpedia,ca ai pile acolo Sper sa fii banat pe softpedia, s-o gasi vreun moderator sa iti dea cate puncte mai trebuie pana la 10, parca de 1 pct ai nevoie Edited March 15 by cristi1980
User Tomaso Posted March 15 Author User Posted March 15 Nope. 100% sigur nu am blocat vreun cont al tău. Acum 3 minute, cristi1980 a spus: Sper sa fii banat pe softpedia, s-o gasi vreun moderator sa iti dea cate puncte mai trebuie pana la 10, parca de 1 pct ai nevoie Tu şi restul lumii Coane, eu voi lipsi câteva ore. Mă duc să fac o baie, apoi îmi iau căţeaua şi mă duc să ne plimbăm prin parc, că-i fai, soare, 22 grade. Poate beau şi o bere. Dă-o dracului de politică, viaţa are multe părţi frumoase.
User cristi1980 Posted March 15 User Posted March 15 daca nu ai tine cu rusii si ai fi Nicusor Dan ca si Tsunamii macar, ar fi bine ptr tara. Suveranistii se vor sterge la cur cu votul tau. Sunt sigur ca ai votat cu Iohannis. Eu am votat cu Dancila si cu Ponta,cum facuse si Tsunamii daca ai uitat 1 oră în urmă, Tomaso a spus: Tu şi restul lumii noris08,Tsunamii si Atreides zice ca ai avea pile admini,supermoderatori pe softpedia,de aia esti lasat 1 oră în urmă, Tomaso a spus: Coane, eu voi lipsi câteva ore. Dă-o dracului de politică, viaţa are multe părţi frumoase. sper sa nu mai postezi pe X si pe Softpedia. Sunt sigur ca vei primi ban binemeritat pe Softpedia cu tot cu pilele tale Sa speram ca Naoto prietena ta, va fi exclusa din functia de moderator. Contrar regulamentului Softpedia pe care l-ai incalcat in flagrant. Si mai aveai si 2 conturi simultan antic si Tomaso.
User cristi1980 Posted March 15 User Posted March 15 Acum 42 minute, Tomaso a spus: Un singur user "normal" am blocat, dar după ce acesta m-a înjurat. Lafin, este un user care activează şi pe SP. Acolo, pe X, şi-a dat drumul cu imprecaţii & shit. Nu sunt de acord sa te injure cineva. Nu au de ce. Bine ai procedat blocand acel user. Respect domnule Tsunamii de ce e georgist?
Recommended Posts