User Tomaso Posted March 3 User Posted March 3 China devine pe zi ce trece mai puternică şi mai dezvoltată. Puterea economică este şi putere în politica globală. Topic despre China.
User cristi1980 Posted March 3 User Posted March 3 se vorbea de China la Digi24 cu Ctp, ca Europa s-ar putea orienta spre Cina sa ii apere, daca pleaca Sua din nato
User Tomaso Posted March 3 Author User Posted March 3 Doamne! A spus CTP aşa ceva?? Dacă a spus, este o dumă. Aşa ceva nu este posibil, China este o putere regională. Deocamdată.
User cristi1980 Posted March 4 User Posted March 4 a zis Tsunamii ca esti diliu, cica iti faci concediile in Rusia,asa e?
User Tomaso Posted March 4 Author User Posted March 4 Un videoclip publicat săptămâna trecută de Shenzhen Special Zone Daily prezintă un robot umanoid dezvoltat în China, care demonstrează un mers și o viteză asemănătoare celei umane în timp ce se plimbă printr-o piață din Shenzhen. Trecătorii sunt văzuți imortalizând momentul cu telefoanele lor mobile, vizibil impresionați de mișcările robotului. x-downloader.com_QWjHp3.mp4 Acum 9 ore, cristi1980 a spus: a zis Tsunamii ca esti diliu, cica iti faci concediile in Rusia,asa e? Nu am fost niciodată în Rusia. După ce se va potoli nebunia asta, poate voi avea ocazia să vizitez cât se va putea.
User cristi1980 Posted March 6 User Posted March 6 pai dute la Putin in Kremlin, ce zici, te primeste? le zici ca esti cu Aur,Simion si Georgescu
User cristi1980 Posted March 6 User Posted March 6 tu ai pile la securitate, te primeste rusii altfel nu te punea moderator softpedia, ai lucrat in servicii secrete
User Tomaso Posted March 6 Author User Posted March 6 (edited) Nicio legătură cu securistanul. Dimpotrivă! Offtopic. Ce mișto merge varianta asta de forum. Ia emoticoanele direct din device Edited March 6 by Tomaso
User cristi1980 Posted March 6 User Posted March 6 cum ai ajuns moderator daca nu lucrezi in politie,armata,servicii secrete? se auzise ca argonaut si Dany_Darke ar lucra in servicii secrete,sunt mafioti cu spate.Asa e?
User Tomaso Posted March 6 Author User Posted March 6 Nici pe departe! Dany este inginer. O doamnă foarte pricepută și talentată în meseria ei (tehnică). Am ajuns moderator în urma unei invitații. Mi s-a propus să moderez. Apropo, niciodată nu m-am oferit să fiu moderator, întotdeauna am fost chemat. Ultima oară m-a dus acolo de dragul lui Radumiki, el a insistat să revin. Dacă aș fi știut în ce direcție o va lua forumul, aș fi spus pas Despre Argonaut știu că-i civil. În rest nu cunosc prea multe și nici nu m-a prea interesat.
User cristi1980 Posted March 7 User Posted March 7 te face de cicat Atreides pe topicul Lasconi sau Nicusor.Te-a mancat in cur sa postezi ca candideaza Bolojan https://forum.softpedia.com/topic/1246192-lasconi-sau-nicusor/page__st__2538#entry31401748 Atreides Posted 05 March 2025 - 13:04 Duke, Padishah Emperor, Kwisatz Haderach, Mahdi Grup: Senior Members Posts: 18,382 Înscris: 28.07.2008 antic, pe 05 martie 2025 - 08:39, a scris: După cum arată sinergia faptelor, cam toate taberele din usere par a se poziționa contra Administrației Trump. Este o eroare strategică majoră. Dacă nu își vor ajusta rapid discursul. Aici e cu Lasconi si ND, nu cu tampeniile tale magatarde
User cristi1980 Posted March 7 User Posted March 7 mishuletzu e un prost, il pupa in cur Naoto, ca si pe noris08 si Moinesti72, 3 troli
User cristi1980 Posted March 7 User Posted March 7 eu stiu,,dar e agresiv Atreides. Am renuntat sa mai scriu la Poiana momentan, am o saptamana
User Tomaso Posted March 7 Author User Posted March 7 Nu îi înţeleg de ce sunt atât de disperaţi să bage pumnul în gură TUTUROR celor care au idei diferite. De ce îşi consumă atât de multă energie şi nervi pe a combate omul, nu ideile sale. Aş fi înţeles dacă softpedia ar fi unicul lor unde se comunică şi ar crede ei că prin cenzură ar putea rezolva ceva. Nu are logică ceea ce fac aceşti oameni. Atreides am impresia că este ceva membru de partid, ori la usere, ori la reper. Mai sunt şi alţii. Măcar ăştia au o logică, îşi susţin partidul.
User cristi1980 Posted March 7 User Posted March 7 e posibil, ca face buba mare cu antinari,Tsunamii,andreic, daca zici contra Nicusor Dan sau Lasconi as zice andreic e membru de partid
User Tomaso Posted March 7 Author User Posted March 7 Din partea mea să fie membri unde poftesc, este viaţă lor, preferinţele lor. Ceea ce mă deranjeaz pe mine este îndârjirea cu care vor să închidă gura celor care nu sunt în tabăra lor. Nu se mai termină cu căcatul ăsta partinic, cu dorinţa de unanimitate.
User Tomaso Posted March 7 Author User Posted March 7 https://entrevue.fr/ro/la-chine-se-rapproche-t-elle-de-la-construction-dun-porte-avions-nucleaire/
User cristi1980 Posted March 9 User Posted March 9 a scris Sylver Cheetah 53,a fost banat de oligofrenul December cu Spam excesiv/Ban direct. Nu facuse nimic La abuzuri scrisese el un topic de Dany Dark,nu ii fusese aprobat macar
Recommended Posts