Jump to content

Recommended Posts

• User
Posted

Nicușor Dan este neinteresant pentru mine.  Bucureștenii îl vor, să se spele cu el pe cap.
Oricum, doar ei îl vor vota.

• User
Posted (edited)

sa arunci tu nucleara la Poana lui Iocan

Gusa l-a facut parameci ageamiu pe mucos in emisiune.

a recunoscut Denise Rifai ieri in emisiune ca l-a ajutat pe Nicusor Dan ca sa il urce in sus,sa fie votat de lume. O mare pata neagra pe jurnalismul romanesc pro rus

Edited by cristi1980
  • User
Posted (edited)

a scris cineva pe softpedia " Lasconi a luat voturi în T1.
Mă îndoiesc că toată lumea a migrat brusc către ND şi că ea ar fi rămas doar cu 3-4%.  
Cred că nu pune sondaje pe piaţă doar pentru că nu sunt prea grozave şi pentru că este încă devreme,  nici nu a început campania.

Acum asistăm la scheme pre campanie,  lupte interne,  poziţionare.  Faza pe "dă-te la o parte ca să mă pun io în locul tău".

https://forum.softpedia.com/user/26698-antic/

de acord 🤗

Edited by cristi1980
  • User
Posted

Acum am parcat în camera de hotel.  
Ieri iar m-am supărat și nu am putut dormi.  Îmi face rău forumitul pe sp.  Este toxic. 

• User
Posted (edited)

nu mai vorbim de softpedia

e marlan nicusor dan

"smechera miscarea lui micusor - incearca sa arate ca el e baiatul bun, care pune tarisoara pe primul loc si s-ar retrage pentru binele acesteia, dar pune niste conditii, dar evaluarea indeplinirii conditiilor o face el cu echipa"

"Poate a fost sfatuit de Matei Paun sa adopte tactica lui Putin.

Declarativ si Putin vrea pace dar in realitate pune conditii absurde. El e agresorul."

eu sunt cu Crin Antonescu, il votez in T1.

Daca nu ia el si intra Lasconi,o sustin pe ea, sa nu castige cioclul George Simion.

A dat nucleara in seara asta stire: aceleasi tiktokuri echipa Aur Simion-Georgescu.

Mai tii minte cioclul Simion cand s-a dus in ziua votului  6 Decembrie sa influenteze italienii pro Georgescu, la fel si Rares Bogdan la Franta.

idem si Psd care au votat Georgescu si Simion,asa a castigat mucea ala, e totul aranjat de servicii secrete

Edited by cristi1980