User iulian_76 Posted March 20 User Posted March 20 Cei doi candidați vizează același bazin electoral, au fost chiar parteneri de guvernare; am putea spune că sunt siamezi. Acum câțiva ani, și-ar fi dorit schimbări majore în cadrul instituțiilor statului, având în vedere negocierile care se preconizează la nivel mondial. Ar fi premise ca să-și ducă vechile proiecte la îndeplinire. Cine are șanse mai mari să câștige aceste alegeri?
User Tomaso Posted March 20 User Posted March 20 Dacă stau şi analizez faptele, Ponta câştigă în faţa lui Crin.
User cristi1980 Posted March 20 User Posted March 20 si eu cred ca Ponta, vin suveranistii si il alege in loc de Simion
User Tomaso Posted March 20 User Posted March 20 Crin reprezintă cam tot ceea ce urăsc românii mai mult.
User cristi1980 Posted March 20 User Posted March 20 nu am inteles de ce. A fost prost ca a fugit din politica 10 ani,nu a zis de ce eu cred ca il amenintase Iohannis sa dispara, asa e?
User Tomaso Posted March 21 User Posted March 21 Este văzut ca un bărbat întreținut și scos la produs. Omul ursulei.
Recommended Posts