Jump to content

Recommended Posts

• User
Posted

Credeti ca va reactiona Naoto si ii va da ea o sanctiune (prima ), ca pana acum nu i-a dat, am vazut screenshotul lui Tomaso urcat aicea pe forum 🙂

• User
Posted
Acum 18 minute, iulian_76 a spus:

Credeti ca va reactiona Naoto si ii va da ea o sanctiune (prima ), ca pana acum nu i-a dat, am vazut screenshotul lui Tomaso urcat aicea pe forum 🙂

Naoto e pila lui, el a facut-o moderatoare pe softpedia si o invatase.

Ea face ce spune el

• User
Posted

Poate o sa fac un topic cum da Naoto warnuri false, il invit si pe MareleIntelept care era FlapJack7 si ecricmario sa scrie despre terorizarile lui Naoto, este nebuna baba aia de 60 ani, i-a banat conturile in trecut. Il vana la orice postare frate

• User
Posted (edited)

Eşti liber să faci ce topic vrei,  singura rugăminte este să fie fără înjurături.

Edited by Tomaso
  • User
Posted (edited)

Mi-a dat câteva.   Prima a făcut-o demonstrativ,  ca să se le aratea celorlalţi cât de loială le este.  A fost o formă de a disocia de mine.  

Odată mi-a dat două sancţiuni una după alta,  total aiurea.  La nervi,  probabil.

Ea ar vrea să arate "lumii"  că este contra mea,  are această obsesie, să nu pară a-mi fi favorabilă sau prietenă.  

Un lucru profund jignitor pentru mine,  ca om,  ca fiinţă cu suflet viu.  

Din caza ei mi-am banat contul.   De scârbă.  

Apropo,  mă tot fute la creier Lupini cu chestia asta,  cum că de ce mi-am banat contul Tomaso.   Poate îi spui că de scârba lui Naoto am făcut asta. 

Să nu mai sufere în bezna necunoaşterii.  

Edited by Tomaso