User iulian_76 Posted March 19 User Posted March 19 Credeti ca va reactiona Naoto si ii va da ea o sanctiune (prima ), ca pana acum nu i-a dat, am vazut screenshotul lui Tomaso urcat aicea pe forum
User cristi1980 Posted March 19 User Posted March 19 Acum 18 minute, iulian_76 a spus: Credeti ca va reactiona Naoto si ii va da ea o sanctiune (prima ), ca pana acum nu i-a dat, am vazut screenshotul lui Tomaso urcat aicea pe forum Naoto e pila lui, el a facut-o moderatoare pe softpedia si o invatase. Ea face ce spune el
User Tomaso Posted March 19 User Posted March 19 Asta a fost de mult timp. Între timp s-au stricat relaţiile.
User cristi1980 Posted March 19 User Posted March 19 Poate o sa fac un topic cum da Naoto warnuri false, il invit si pe MareleIntelept care era FlapJack7 si ecricmario sa scrie despre terorizarile lui Naoto, este nebuna baba aia de 60 ani, i-a banat conturile in trecut. Il vana la orice postare frate
User Tomaso Posted March 19 User Posted March 19 (edited) Eşti liber să faci ce topic vrei, singura rugăminte este să fie fără înjurături. Edited March 19 by Tomaso
User cristi1980 Posted March 19 User Posted March 19 ia si scrie tu cate sanctiuni ti-a dat Naoto din 2017 @Tomaso ,dupa ce ai pus-o moderatoare. Mare greseala ai facut.
User Tomaso Posted March 19 User Posted March 19 (edited) Mi-a dat câteva. Prima a făcut-o demonstrativ, ca să se le aratea celorlalţi cât de loială le este. A fost o formă de a disocia de mine. Odată mi-a dat două sancţiuni una după alta, total aiurea. La nervi, probabil. Ea ar vrea să arate "lumii" că este contra mea, are această obsesie, să nu pară a-mi fi favorabilă sau prietenă. Un lucru profund jignitor pentru mine, ca om, ca fiinţă cu suflet viu. Din caza ei mi-am banat contul. De scârbă. Apropo, mă tot fute la creier Lupini cu chestia asta, cum că de ce mi-am banat contul Tomaso. Poate îi spui că de scârba lui Naoto am făcut asta. Să nu mai sufere în bezna necunoaşterii. Edited March 19 by Tomaso
Recommended Posts