User cristi1980 Posted March 9 User Posted March 9 (edited) https://www.g4media.ro/breaking-biroul-electoral-central-a-respins-candidatura-lui-calin-georgescu.html Hai cu editorialul @Tomaso, cum faceai tu la Poiana lui Iocan cand erai moderator, scrie aici ce ai de zis. https://www.g4media.ro/surse-unii-membrii-ai-bec-inclinati-sa-respinga-contestatiile-privind-candidatura-pro-rusului-calin-georgescu-la-presedintie-din-pricina-unei-decizii-a-ccr-din-2019-referitoare-la-candidatura-lui-vi.html Edited March 9 by cristi1980
User cristi1980 Posted March 9 Author User Posted March 9 exact ca la tine din cauza lu Naoto si argonaut, iti dai seama ce o sa fie la Marius Tuca, HD Hartmann, Dan Diaconescu, Cosmin Gusa, Victor Ciutacu, Valentin Stan, ciocoiul George Simion
User cristi1980 Posted March 9 Author User Posted March 9 #1974 argonaut Posted 3 minutes ago Beware of the bird Grup: Super Moderators Posts: 31,472 Înscris: 29.07.2013 Of, of, of si aoleu! Ei, acu'nea Calinush are ocazia sa se apere, poate contesta la CCR, se poate judeca cu toata lumea linistit ... Go ahead CG! You and druid4val like this Unlike Caveat avis ! Rețelele sociale au dat prostiei șansa să se agrege și proștilor posibilitatea să devină solidari Moinesti72 Posted 26 minutes ago Guru Member Grup: Senior Members Posts: 40,160 Înscris: 30.07.2006 Neomax, pe 09 martie 2025 - 19:41, a scris: Cel mai probabil a lasat intentionat acea anexa nesemnata pentru a i se respinge dosarul. In felul asta se poate victimiza, inflama societatea si decredibilizeaza institutiilor statului. Ce să inflameze,măi omule, neterminatul asta? c_anicai, pe 09 martie 2025 - 19:51, a scris: Romanii au luat dar nu-i problema, sunt obisnuiti. Supi? Propune-o pe Cristela Te pupa Tomaso
User Tomaso Posted March 9 User Posted March 9 Opiniile lor Cine votează cu candidaţii sistemului securist fac un rău imens românilor. Aşa au făcut tot timpul. Mereu cu securiştii
User cristi1980 Posted March 9 Author User Posted March 9 (edited) e tambalau mare, de ce nu ai fost la Protest la CCR azi sa sustii CG-u? Tsunamii delireaza isi ataca colegii care scrie ceva contra Nicusor, a inebunit sa ii dea careva reporturi sa stea pe bara https://forum.softpedia.com/user/930101-tsunamii/ Edited March 9 by cristi1980
User cristi1980 Posted March 9 Author User Posted March 9 nu am stiut ... pacat Hai sa scrii ce ziceai tu, acolo in topicuri la CG, de securisti
User Tomaso Posted March 9 User Posted March 9 Acum 13 minute, cristi1980 a spus: nu am stiut ... pacat E mai bine că sunt la asemenea distanţă. Îmi descurajează nişte imbolduri omeneşti.
User cristi1980 Posted March 9 Author User Posted March 9 (edited) moare astia, au sarit georgisti sa il apere pe CG-u il cunosc personal pe TLGTLC, un preot dintr-o comuna din judetul Tulcea care a furat bani de la enoriasi si isi facuse o casa pe banii lor Omul avuse si afaceri cu vanzari de ulei si aditivi de la rusi, multi ani pe forumuri vwforum,reno,clubaudi,Softpedia https://forum.softpedia.com/topic/1247003-calin-georgescu-1ridicat-din-trafic-2invalidat-de-bec/page__st__1980 avea la vanzare si pe olx,lajumate era mana in mana cu kspic (actual additzu) si cu zveroboi78 vindeau impreuna, prostea lumea cu aditivi Adizol rusesti care nu faceau nimic Edited March 9 by cristi1980
User cristi1980 Posted March 9 Author User Posted March 9 Acum 12 minute, Tomaso a spus: E mai bine că sunt la asemenea distanţă. Îmi descurajează nişte imbolduri omeneşti. #2007 argonaut Posted 4 minutes ago Beware of the bird Grup: Super Moderators Posts: 31,475 Înscris: 29.07.2013 TLGTLC, on 09 martie 2025 - 20:49, said: Mie mi se pare a fi extrem de riscant ce a făcut BEC. Nu avea cum să iasă președinte, românii nu sunt chiar atât de proști să lase un astfel de individ să iasă președinte și ar fi rezolvat situația în turul 2. Dar ce a făcut BEC va da multă apă la moară și e posibil ca situația să degenereze și numai de asta nu aveam nevoie acum! Ar mai fi o ipoteza, sustinuta de comportamentul Calinushului din ultima vreme. Ca sa tina tocana calda si-a chemat naucii in strada de nu stiu cate ori cu nu stiu ce ocazii si parea deja cazuta in desuetudine chemarea, daca ne gandim cati au iesit la ultima. Daca nu semnezi Declaratia de Avere, dosarul nu e complet, se respinge candidatura, ies naucii imediat sa urle. Mi se pare prea cusut cu ata alba actul ala nesemnat ,,, numai imaginandu-mi prin cate precontroale au trecut dosarele inainte de depunere. LaRevedere like this Unlike Caveat avis ! Rețelele sociale au dat prostiei șansa să se agrege și proștilor posibilitatea să devină solidari https://www aktual24 ro/georgescu-despre-liderul-aur-george-simion-este-omul-altora-al-celor-care-nu-au-nimic-in-comun-cu-binele-poporului-video/ "Georgescu, despre liderul AUR: „George Simion este omul altora, al celor care nu au nimic in comun cu binele poporului” – VIDEO" @Tomaso ce zici
User cristi1980 Posted March 9 Author User Posted March 9 Calin Georgescu, candidatul sustinut de Rusia si AUR, a avut cuvinte grele la adresa liderului AUR, George Simion, cu doar o saptamana inainte de alegerile prezidentiale de anul trecut. „Doamnelor si domnilor de la AUR, sunteti siguri ca George Simion este omul care poate conduce Romania? Sigur este cel ales de voi sau a fost ales special de PSD? (…) Stiti de ce nu am acceptat propunerile lui George Simion de a fi premier sau de a candida din partea AUR pentru presedintie? Pentru ca George Simion nu este omul oamenilor lui, al celor care cu adevarat il sustin, este omul altora, al celor care nu au nimic in comun cu binele poporului”, spunea Georgescu pe 18 noiembrie.
User Tomaso Posted March 9 User Posted March 9 Vor să îi pună pe americani în faţa faptului împlinit. Să vedem dacă le va ieşi.
User cristi1980 Posted March 9 Author User Posted March 9 (edited) https://forum.softpedia.com/topic/1247003-calin-georgescu-1ridicat-din-trafic-2invalidat-de-bec/page__st__1998 ia si posteaza pe X daca nu scrii aicea, a scris minciuni calin georgescu deja Edited March 9 by cristi1980
User Tomaso Posted March 9 User Posted March 9 Eu cred că mai bine mă bag la un film serial pe Show şi apoi mă culc. Am văzut căcaturi din astea în cei 35 de ani de la Revoluţie încât nu mă mai miră nimic. Se spunea acum două luni că CH va scoate România din Nato. Deocamdată, prin marea intelighenţă a puterii securist soroşiste, eu zic că se strică relaţiile cu Luminiţa. Este o sfidare pe care Luminiţa nu o va lăsa aşa. Presupun.
User cristi1980 Posted March 9 Author User Posted March 9 hai pe softpedia, nu cred ca te baneaza nimeni frate
User cristi1980 Posted March 9 Author User Posted March 9 A venit motivarea. https://www aktual24 ro/motivarea-bec-respingerea-candidaturii-lui-georgescu-este-invocata-decizia-ccr-a-incalcat-in-mod-vadit-obligatia-de-a-apara-democratia/ "Motivarea BEC privind respingerea candidaturii lui Georgescu. Este invocata decizia CCR: „A incalcat in mod vadit obligatia de a apara democratia" "„Relevant pentru Biroul Electoral Central este faptul ca hotararea Curtii Constitutionale, anterior mentionata, analizeaza si statueaza cu privire la maniera in care candidatul a carui candidatura face obiectul prezentei verificari de legalitate, a inteles sa se raporteze la conditiile care rezulta din formula sacrosancta a juramantului depus de persoana aleasa in functia de Presedinte al Romaniei, fiind relevanta o atitudine in manifestare contradictorie cu valorile de esenta ale statului de drept”, arata BEC." 1 oră în urmă, Tomaso a spus: Eu cred că mai bine mă bag la un film serial pe Show şi apoi mă culc. Am văzut căcaturi din astea în cei 35 de ani de la Revoluţie încât nu mă mai miră nimic. Se spunea acum două luni că CH va scoate România din Nato. Deocamdată, prin marea intelighenţă a puterii securist soroşiste, eu zic că se strică relaţiile cu Luminiţa. tu esti Georgescu, de aia fugi, scria Tsunamii de tine pe la Poiana
User cristi1980 Posted March 10 Author User Posted March 10 george_alexandru Posted Today, 00:35 Guru Member Grup: Senior Members Posts: 39,567 Înscris: 30.08.2017 KiloW, pe 09 martie 2025 - 23:52, a scris: Totuși ceva nu se leagă.... De ce tace Antic?! Sau în seara asta era liber și a mers la protest? L-au invins până la urmă sorosistii. A capitulat. isi bate joc de tine pe softpedia
Recommended Posts